Beymen'den alınan Fifine H9 garantisi var mı?

Hocam sıfır ürün alıp faturasını da sakladığınız sürece genelde 2 sene garanti hakkınız olur. 2. el almadığınız sürece yasa sizi korumakla yükümlü ve satıcı kim olursa olsun garantisi konusunda hükümlülükleri mevcuttur. Garantisini veremediği ürünü de satamıyor diye biliyorum.

Evet Beymen 2 yıl garanti veriyor hocam.

Hocam sıfır ürün alıp faturasını da sakladığınız sürece genelde 2 sene garanti hakkınız olur. 2. el almadığınız sürece yasa sizi korumakla yükümlü ve satıcı kim olursa olsun garantisi konusunda hükümlülükleri mevcuttur. Garantisini veremediği ürünü de satamıyor diye biliyorum.

Hocam Beymen WhatsApp hattına yazdım cevap bekliyorum teşekkürler cevap için.

Fifine - Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık - Siyah

Bu yerden satın almıştım, alalı 3-4 ay oldu herhalde kulaklığın sağından daha az ses gelmeye başladı. Garantiye falan yollayabiliyor muyum acaba?
Aldığın her elektroniğin 2 yıl garantisi olur, nereden alırsan al farketmiyor. İkinci el olarak satıldıysa sadece 1 yıl garanti olabiliyor.

Ayrıca ilk 6 ayda bu kusurdan dolayı servise gönderirsen ve tamir gördüğü söylenerek sana geri gönderilirse bunu teslim almayarak aynı kulaklığın tamamen yenisi ile ücretsiz değişim talep edebilirsin.
İlk 6 ayda oluşan kusurlar ispatlanabildiği durumda (servis raporu, tamir görmesi) satışı yapıldığı andan itibaren kusurlu bir şekilde satılmış kabul edilir ve sana iade/değişim hakkı tanır. Değişim her zaman daha avantajlı olan seçenek.

Aldığın her elektroniğin 2 yıl garantisi olur, nereden alırsan al fark etmiyor. İkinci el olarak satıldıysa sadece 1 yıl garanti olabiliyor.

Ayrıca ilk 6 ayda bu kusurdan dolayı servise gönderirsen ve tamir gördüğü söylenerek sana geri gönderilirse bunu teslim almayarak aynı kulaklığın tamamen yenisi ile ücretsiz değişim talep edebilirsin.

Hocam mesajıma hala bakmadılar duruma bağlı olarak aricam imkanım olursa da yenisi ile değişim çok daha iyi olur.

Hocam mesajıma hala bakmadılar duruma bağlı olarak aricam imkanım olursa da yenisi ile değişim çok daha iyi olur.
Başta yenisi ile değişime hiç deyinmemeni önerim, servise gitsin sorunu açıklayarak sorunlu diye bahset kendilerine. Servisten tamir yediği an zaten değişim hakkın olur. Öncesinde söylersen engellemeye çalışabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı