Beymen'den Logitech G29 alınır mı?

tigerwind

Kilopat
Daha fazla  
Beymen'de Logitech G29 var. Diğer sitelere göre çok taksite bölüyor. Diğer sitelerde maksimum 3 taksitken Beymen'de 6 taksit oluyor hem de fiyatı diğer sitelerden daha ucuz. Burada Beymen üzerinden elektronik mağazaların satış yaptığını düşünüyorum (Hepsiburada, Trendyol gibi) ancak emin değilim. Daha önce Beymen'den elektronik alışverişi yapan var mı? Bir sorun, sıkıntı yaşar mıyım sizce? Bilen, tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Not: Ürün İthalatçı Garantili

Son düzenleme:
Koskoca Beymen bişey olacağını sanmıyorum daha önce mouse aldım, bence sorun olmaz.
Bazı yerlerde garanti veya iade için ulaşmak çok zor ilgilenmiyorlar gibi yorumlar gördüm ondan dolayı çekindim. Sizin mouse da İthalatçı garantili mi hiç garanti vs için iletişime geçtiniz mi acaba

Bazı yerlerde garanti veya iade için ulaşmak çok zor ilgilenmiyorlar gibi yorumlar gördüm ondan dolayı çekindim. Sizin mouse da İthalatçı garantili mi hiç garanti vs için iletişime geçtiniz mi acaba
Ben garanti yada tamir için gitmedim o yüzden o konuda yorum yapamam malesef

Aldıktan sonra kanıt olarak video fotoğraf vs. Çek sorun olacağını sanmıyorum.

Beymen'de Logitech G29 var. Diğer sitelere göre çok taksite bölüyor. Diğer sitelerde maksimum 3 taksitken Beymen'de 6 taksit oluyor hem de fiyatı diğer sitelerden daha ucuz. Burada Beymen üzerinden elektronik mağazaların satış yaptığını düşünüyorum (Hepsiburada, Trendyol gibi) ancak emin değilim. Daha önce Beymen'den elektronik alışverişi yapan var mı? Bir sorun, sıkıntı yaşar mıyım sizce? Bilen, tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Not: Ürün İthalatçı Garantili
Arkadaşlar Direksiyon+ Shifter fiyatı 17K diğer sitelerde sadece direksiyon bu fiyat ve taksit seçeneği yok bunlar büyük avantajken tek dezavantaj ürün Distürbütor garantili değil ithalatçı garantili arada ki fiyat farkını değerlendirirsek almak mantıklı mı sizce?

Arkadaşlar Direksiyon+ Shifter fiyatı 17K diğer sitelerde sadece direksiyon bu fiyat ve taksit seçeneği yok bunlar büyük avantajken tek dezavantaj ürün Distürbütor garantili değil ithalatçı garantili arada ki fiyat farkını değerlendirirsek almak mantıklı mı sizce?
Mantıklı duruyor.

G29 almak zorundasınız sanırım başka seçeneğiniz yok. G29 konusu açılınca direksiyonla alakası olsun olmasın herkes yorum yapıyor :D bölümde hiç görmediğim insanlar fikir beyan ediyor ne güzel :)

Yok hocam yahu ne T300'ü sadece 2 tane mi direksiyon seti var sandınız :) 2025 yılında dişli veya kayışlı modellere bu paraları vermek haram vallahi.

Hocam 9 taksit alabileceğiniz kartınız ve bütçeniz varsa bu.

Peşin alabilirseniz bu.

İkisi de Direct Drive modellerdir. G29'un dişli gürültüsü, direksiyon ortasındaki boşluk hissi ve yapay geri bildirimleri yoktur bunlarda. Sessiz, gerçekçi ve güçlü geri bildirimleri vardır. Moza ile aynı fabrikada üretiliyor. Ben PXN VD6 kullanıyorum çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı