Beynimi susturamıyorum

EnesTkt

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşındayım stresten kafayı yiyorum ve yalnızım hep genellikle hep beynimin içinde olmayacak hayaller kuruyorum ne yaparsam yapayım kafamın içi bir türlü susmuyor. Hep olumsuz düşünce bu durumda beni mutsuzluğa tetikliyor ne yapsam durduramadım, sosyalleşemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
17 yaşındayım stresten kafayı yiyorum ve yalnızım hep genellikle hep beynimin içinde olmayacak hayaller kuruyorum ne yaparsam yapayım kafamın içi bir türlü susmuyor. Hep olumsuz düşünce bu durumda beni mutsuzluğa tetikliyor ne yapsam durduramadım, sosyalleşemiyorum.

Arkadaş edin veya arkadaşın varsa git dışarıya çıkın bir gezin dolaşın tartışın birlikte daha çok vakit geçirin. Yalnız kaldıkça bu iş böyle devam edecek yalnızlıktan kurtulman lazım.

@enesgirgin5151 doğru söylüyor hobi edinmekte seni düşüncelerinden uzaklaştırabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı