Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 490 Makaleler 2 Çözümler 3 Dün 23:02 #1 Beyond: Two Souls ve Heavy Rain uzun bir aradan sonra tekrardan 68 TL. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beyond: Two Souls ve Heavy Rain uzun bir aradan sonra tekrardan 68 TL. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.681 Makaleler 2 Çözümler 349 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:04 #2 Beyond'a ısınamadım bir türlü ama Heavy Rain başyapıt bir oyun. Oynayın oynattırın.
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 490 Makaleler 2 Çözümler 3 Dün 23:05 #3 FehmiDogru.js dedi: Beyond'a ısınamadım bir türlü ama Heavy Rain başyapıt bir oyun. Oynayın oynattırın. Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe yaması da çıktı sosyalde var.
FehmiDogru.js dedi: Beyond'a ısınamadım bir türlü ama Heavy Rain başyapıt bir oyun. Oynayın oynattırın. Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe yaması da çıktı sosyalde var.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.260 Makaleler 5 Çözümler 20 Dün 23:05 #4 İyi hatırlattın alayım ben bu üçünü Epic'ten.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.450 Çözümler 2 Dün 23:25 #5 Tregstünd dedi: Beyond: Two Souls ve Heavy Rain uzun bir aradan sonra tekrardan 68 TL. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En dip fiyat bu arada.
Tregstünd dedi: Beyond: Two Souls ve Heavy Rain uzun bir aradan sonra tekrardan 68 TL. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En dip fiyat bu arada.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:38 #6 Tregstünd dedi: Evet Türkçe yaması da çıktı sosyalde var. Genişletmek için tıkla... Yama Epic Games'te çalışıyor muydu, bilgin var mı?
Tregstünd dedi: Evet Türkçe yaması da çıktı sosyalde var. Genişletmek için tıkla... Yama Epic Games'te çalışıyor muydu, bilgin var mı?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.793 Makaleler 1 Çözümler 39 Bugün 00:39 #7 Itechin.g dedi: İyi hatırlattın alayım ben bu üçünü Epic'ten. Eki Görüntüle 2614413 Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 somun ekmek parasına 3 kaliteli oyun. Nereden baksan kral hareket.
Itechin.g dedi: İyi hatırlattın alayım ben bu üçünü Epic'ten. Eki Görüntüle 2614413 Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 somun ekmek parasına 3 kaliteli oyun. Nereden baksan kral hareket.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 2 Bugün 00:41 #8 Tregstünd dedi: Beyond: Two Souls ve Heavy Rain uzun bir aradan sonra tekrardan 68 TL. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hafızayı silsem de 1 haftada tek solukta şu 2 oyunu bir de Detroit'i bitirsem.
Tregstünd dedi: Beyond: Two Souls ve Heavy Rain uzun bir aradan sonra tekrardan 68 TL. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hafızayı silsem de 1 haftada tek solukta şu 2 oyunu bir de Detroit'i bitirsem.
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 490 Makaleler 2 Çözümler 3 Bugün 00:46 #9 Paul Walker dedi: Yama Epic Games'te çalışıyor muydu, bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... En ufak fikrim yok. Yamayı yapan arkadaşa sorabilirsin. Hatta sormana da gerek yok çünkü başka yama yok. Yani en azından en son yoktu diye hatırlıyorum. Arayıp bulamamıştım.
Paul Walker dedi: Yama Epic Games'te çalışıyor muydu, bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... En ufak fikrim yok. Yamayı yapan arkadaşa sorabilirsin. Hatta sormana da gerek yok çünkü başka yama yok. Yani en azından en son yoktu diye hatırlıyorum. Arayıp bulamamıştım.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.346 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Bugün 08:11 #10 Teşekkürler, sadece Heavy Rain eksikti.