Sürprizbozan Beyond Two Souls oyun sonunda ne anlatıyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba oyunu az önce bitirdim ve en sonda bir yere çıkıp şehre baktığımızda binalar yanıyordu, büyük yuvarlak siyah başka karanlık bir şey vardı oyun sanki devam oyunu olacakmış gibi bir şeyler anlattı ama devam oyunu yok. Bu gösterdiği olay ne için gösterdi?

Bana da devam oyunu için açık kapı bıraktıklarının mesajını veriyor olsa da devam oyunu çok büyük ihtimalle çıkmayacak. Oyunun çıkışının üzerinden 11 yıl geçmesi bir yana Quantic Dream oyunları tek seferlik olur ve farklı sonlar barındırır. Hem ana karakter Jodie'yi canlandıran aktör de cinsiyet değiştirmişti.

Bana da devam oyunu için açık kapı bıraktıklarının mesajını veriyor olsa da devam oyunu çok büyük ihtimalle çıkmayacak. Oyunun çıkışının üzerinden 11 yıl geçmesi bir yana Quantic Dream oyunları tek seferlik olur ve farklı sonlar barındırır. Hem ana karakter Jodie'yi canlandıran aktör de cinsiyet değiştirmişti.

Aynen cinsiyet değiştirdiğini oyun bitince bu konuyu araştırırken öğrendim geç oldu biraz, sanırım dediğiniz gibi devam oyunu olacakmış ama yapmamışlar veya yapamamışlar gibime geldi güzel oyundu ama. Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı