Oynadıkça açılıyordu. Uğraşmak istemiyorsan bf5 al açık geliyor hepsi bir de daha iyi bf1 den.
Size göre daha iyi. Zaten mekaniksel olarak aynı temelden gelen oyunlar ama bence Osmanlı'nın olması, 1.dünya savaşı atmosferiyle vs BF1 daha eğlenceli.Oynadıkça açılıyordu. Uğraşmak istemiyorsan bf5 al açık geliyor hepsi bir de daha iyi bf1 den.
İndirimdeyken pek yok hocam.Hile, yüksek sistem istemesi, 2. dünya savaşında saçma sapan silahlar kullanılması, yüzünden BF 1 daha iyidir. Fiyat farkı da var bu arada.
Ben 1 saat dayana bildim çok yavaştı birde açık olan silahlar çok kötüydü iade ettim bf5 aldım akıyom şimdi. Ama bf1 haritaları daha iyiydi.Size göre daha iyi. Zaten mekaniksel olarak aynı temelden gelen oyunlar ama bence Osmanlı'nın olması, 1.dünya savaşı atmosferiyle vs BF1 daha eğlenceli.
Size göre daha iyi. Zaten mekaniksel olarak aynı temelden gelen oyunlar ama bence Osmanlı'nın olması, 1.dünya savaşı atmosferiyle vs BF1 daha eğlenceli.
İndirimdeyken pek yok hocam.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişen durumlar. Yapı ve kalite olarak aralarında devasa bi fark yok, zevk meselesi.Ben 1 saat dayana bildim çok yavaştı birde açık olan silahlar çok kötüydü iade ettim bf5 aldım akıyom şimdi. Ama bf1 haritaları daha iyiydi.
Hocam beraber oynamak isterseniz ea games adınızı paylaşabilirsiniz. Benimde 75 saatim var, hala oynuyorum.Yani bende ikisi de var oynanış saatleri ortada aldığıma pişmanım şahsen BF V'i. Hiç 2. dünya savaşındaymışım gibi hissettirmiyor. Rusya yok bir kere.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişen durumlar. Yapı ve kalite olarak aralarında devasa bi fark yok, zevk meselesi.
Hocam beraber oynamak isterseniz ea games adınızı paylaşabilirsiniz. Benimde 75 saatim var, hala oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.