BF 1 Online'daki silahlar nasıl alınıyor?

Efe samet

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu satın alıp oynamak istiyorum. Oyunla ilgili pek bilgim yok. İzlediğim bir videoda silah satın alımından bahsediyordu. O yüzden bu soruyu sordum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynadıkça sana oyun içi para veriyor onunla alıyorsun. P2W'lik bir durum yok. Bilek oyunu.

Oyun içerisinden kazandığınız savaş tahvilleri ile silah satın alabiliyorsunuz ama asıl iyi olan silahlar belli görevleri yaptığınızda veya belli bir seviyeye ulaştığınızda kazanmış oluyorsunuz. Gerçek para ile sadece battlepack alabilirsiniz. Bunların içinden de silah deseni çıkıyor.

Oynadıkça açılıyordu. Uğraşmak istemiyorsan bf5 al açık geliyor hepsi bir de daha iyi bf1 den.

Hile, yüksek sistem istemesi, 2. dünya savaşında saçma sapan silahlar kullanılması, yüzünden BF 1 daha iyidir. Fiyat farkı da var bu arada.

Oynadıkça açılıyordu. Uğraşmak istemiyorsan bf5 al açık geliyor hepsi bir de daha iyi bf1 den.
Size göre daha iyi. Zaten mekaniksel olarak aynı temelden gelen oyunlar ama bence Osmanlı'nın olması, 1.dünya savaşı atmosferiyle vs BF1 daha eğlenceli.

Hile, yüksek sistem istemesi, 2. dünya savaşında saçma sapan silahlar kullanılması, yüzünden BF 1 daha iyidir. Fiyat farkı da var bu arada.
İndirimdeyken pek yok hocam.

Size göre daha iyi. Zaten mekaniksel olarak aynı temelden gelen oyunlar ama bence Osmanlı'nın olması, 1.dünya savaşı atmosferiyle vs BF1 daha eğlenceli.
Ben 1 saat dayana bildim çok yavaştı birde açık olan silahlar çok kötüydü iade ettim bf5 aldım akıyom şimdi. Ama bf1 haritaları daha iyiydi.

İndirimdeyken pek yok hocam.

Yani bende ikisi de var oynanış saatleri ortada aldığıma pişmanım şahsen BF V'i. Hiç 2. dünya savaşındaymışım gibi hissettirmiyor. Rusya yok bir kere.

Dosya Ekleri

• 8928EEB3-EFF4-49CC-B362-93FEA586D958.jpeg
    8928EEB3-EFF4-49CC-B362-93FEA586D958.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 71
  • 57F7AA95-FAC8-48F4-ABCE-8D2968667A20.jpeg
    57F7AA95-FAC8-48F4-ABCE-8D2968667A20.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 52
Ben 1 saat dayana bildim çok yavaştı birde açık olan silahlar çok kötüydü iade ettim bf5 aldım akıyom şimdi. Ama bf1 haritaları daha iyiydi.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişen durumlar. Yapı ve kalite olarak aralarında devasa bi fark yok, zevk meselesi.

Yani bende ikisi de var oynanış saatleri ortada aldığıma pişmanım şahsen BF V'i. Hiç 2. dünya savaşındaymışım gibi hissettirmiyor. Rusya yok bir kere.
Hocam beraber oynamak isterseniz ea games adınızı paylaşabilirsiniz. Benimde 75 saatim var, hala oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı