BF 2042 alınır mı?

4D0niSs

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Vanguard ücretsiz denemede oynadım 20 saat sıktı. BF 2042 daha eğlenceli deniliyor, öyle de duruyor zaten. PS Store'dan alınır mı 350 TL'ye?

honolulu

Kilopat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
öğretmen
Battlefield serisine sahip olan bir hayran olarak yazıyorum alınmaz arkadaş. İçine etmişler oynun. BF5 dinamikleri daha iyi bundan o derece yani.

DraugRZ

Hectopat
Daha fazla  
Oyunun Steam yorumları çoğunlukla olumsuz ancak oynayan arkadaşlarım gerçekten beğendiklerini ve bu yorumları hak etmediğini söylüyorlar ve gameplaylerden gördüğüm kadarı ile oyun gerçekten güzel. 277 TL'yi hak eder mi orasını bilemem ancak benim fikrimce o yorumları hak etmediği aşikar.
Pardon PS Store'dan alacakmışsın PS Store kur farkını ele aldığı için oyunları benim bildiğime göre gerçekten pahalı. Bence alınabilir o mağazayı bilmiyorum hayatımda hiç kullanmadım iade şansı varsa 1 saat deneyip beğenilmezse iade edilebilir.

J.Lannes

Hectopat
EA Play üzerinden 10 saat ve geçen hafta 2 gün ücretsiz bir şekilde oynadım. Ben tavsiye ediyorum BF1 ve BF5'den sonra modern savaşa aç kalmıştım açıkçası 1 kere bug başıma geldi onda da tank oynarken yerin altına düştüm mapin saçma bir yerine gittiğim için gayet zevkli ve kaos dolu bir ortam eski BF oyuncularının bir kısmı sevmemiş çünkü o eski savaş ağırlığı gitmiş bir nevi Warzone gibi olmuş eğer ki uçmalı kaçmalı hızlı bir oyun seviyorsanız tam size göre ama ağır oynamak istiyorum dersen " Squad " diye bir FPS oyunuda var oda güzeldir.

KS
KS
4D0niSs

4D0niSs

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Edit 330 liraya aldım harita boş hissettirme olayı yok çünkü eski nesilde 64 kişi var ztn haritaların tasarımı 64 kişili aksiyon olduğu için sıkmaz ama genede saolun
Bence alınmaz onun yerine o fiyata daha iyi oyunlar alabilirsiniz. :)
Çoğu oyunu oynadım bf sevmem ama hoşuma gitti aldm

Yeni konular

Yukarı