BF 2042 alınır mı?

Ben çok fazla grafiksel hata gördüm. Mesela ultra da oynamama rağmen Spearhead haritasındaki dokular bir türlü yüklenmiyor, çok düşük kaliteli gözüküyordu. Exposure haritasındaki dağ içindeki tüneller ise yine bir hatadan dolayı gözükmüyor, dağın dokuları tüneli kapatıyordu. Ayrıca girişide zorlaştırıyordu, bayağı abanmak zorunda kalıyordum girmek için. Ben şahsen önermem, onun yerine para biriktirip CoD alırdım.

İlk çıktığı zaman oynanılabilir olduğunu düşünmediğim için almamıştım. Oyunu oynayan birkaç arkadaşım gelen güncellemeler ile bir hayli düzeldiğini, ve oyunun artık keyif verdiğini söylemişti. O yüzden bu indirimde satın aldım ancak henüz deneme fırsatım olmadı. BF4'ün yarısı kadar keyif verse bile yeterli olur sanırım 😁

Oyunu ön siparişle aldım ve harbiden çok kötüydü sonuç itibariyle söndürdüler. Şuan ilk zamana göre bayaa fark var ve şuan bayaa ilerlettiler. Konunuzu geç gördüm. İade şansınız varsa iade edin gamepass üzerinde ücretsiz. En azından denemek için ucuz miktara uzun süre denemiş olurdunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı