Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #1 Bugün yeni BF oyunu olan BF2042'nin main themesi yayınlandı nasıl buldunuz? Ben ilk dinleyince kötü buldum fakat 3-4 kez dinleyince çok iyi geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2021
Bugün yeni BF oyunu olan BF2042'nin main themesi yayınlandı nasıl buldunuz? Ben ilk dinleyince kötü buldum fakat 3-4 kez dinleyince çok iyi geldi.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 13 Eylül 2021 #2 İyice çöplüğe doğru gidiyoruz, hadi hayırlısı... İdare eder.
Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #3 Gerçek bir Waifu dedi: İyice çöplüğe doğru gidiyoruz, hadi hayırlısı... İdare eder. Genişletmek için tıkla... Aslında iyiydi Gerçek bir Waifu dedi: İyice çöplüğe doğru gidiyoruz, hadi hayırlısı... İdare eder. Genişletmek için tıkla... Bir BF4 kadar etmezdi ama 3 ve 5'in karşımı gibi olmuş
Gerçek bir Waifu dedi: İyice çöplüğe doğru gidiyoruz, hadi hayırlısı... İdare eder. Genişletmek için tıkla... Aslında iyiydi Gerçek bir Waifu dedi: İyice çöplüğe doğru gidiyoruz, hadi hayırlısı... İdare eder. Genişletmek için tıkla... Bir BF4 kadar etmezdi ama 3 ve 5'in karşımı gibi olmuş