H hasan_huseyin_yalcin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Steam'den BF1, BF4 ve BF5 almıştım. EA App'ten BF1 ile BF4'ü oynayabilirken BF5'i oynayamıyorum. Hatanın resmi: Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Arkadaşlar Steam'den BF1, BF4 ve BF5 almıştım. EA App'ten BF1 ile BF4'ü oynayabilirken BF5'i oynayamıyorum. Hatanın resmi:
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 Origin yüklemeniz gerekiyor hocam, Origin' i yükedikten sonra onarım yapıp çalışır. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 8 Ocak 2023 #3 Kutaysadf dedi: Origin yüklemeniz gerekiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Origin EA App olarak degistirildi. Su an indirmek istediginiz zaman EA App sitesi cikiyor. Artı 0 Eksi
Kutaysadf dedi: Origin yüklemeniz gerekiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Origin EA App olarak degistirildi. Su an indirmek istediginiz zaman EA App sitesi cikiyor.
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 reptile dedi: Origin EA App olarak degistirildi. Su an indirmek istediginiz zaman EA App sitesi cikiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Origin EA App olarak degistirildi. Su an indirmek istediginiz zaman EA App sitesi cikiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.
KS KS H hasan_huseyin_yalcin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #5 Kutaysadf dedi: Teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Sorun EA App'te olsaydı BF1 ve BF4'ü de oynayamazdım bence. Artı 0 Eksi
Kutaysadf dedi: Teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Sorun EA App'te olsaydı BF1 ve BF4'ü de oynayamazdım bence.
emrylgn Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #6 hasan_huseyin_yalcin dedi: Sorun EA App'te olsaydı BF1 ve BF4'ü de oynayamazdım bence. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
hasan_huseyin_yalcin dedi: Sorun EA App'te olsaydı BF1 ve BF4'ü de oynayamazdım bence. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi?
KS KS H hasan_huseyin_yalcin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #7 emrylgn dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır daha çözemedim. Artı 0 Eksi