Maalesef aktif olarak bilgisayara erişim sağlayamıyorum şu an hocam, Steam üzerinden oynayan arkadaşınızdan belki yardım isteyebilirsiniz, kusura bakmayın.![]()
Hocam o halde önerebileceğim artık son şeyler şunlar :Hocam dediginizi yaptim butun dosyalari kesip baska klasore aldim license klasoru bos kaldi dosya dogrulatmasini yaptim oyunu baslattim ayni hatayi veriyor dosyalari tekrardan license klasörüne attim yeniden baslattim oyunu yine
Hocam maalesef olmadi sacma sapan seyler yuzunden insanlari oyunlardan sogutuyorlarHocam o halde önerebileceğim artık son şeyler şunlar :
Yukarıdaki siteden tekrar "Bağlantılar" kısmına girip Epic hesabınız ile EA hesabınızın arasındaki bağlantıyı kaldırın, ardından EA App'in setup dosyasını internet üzerinden tekrar indirin. EA App'i silmeyeceğiz sorun yok, sadece indirdiğiniz setup dosyasını aktive edip açtığınızda sanırım onarım veya güncellemeye dair bir seçenek sunacak. Onu da yaptıktan sonra Epic Games üzerinden BF1'i açın, EA hesabınız ile tekrar bağlantı kurmak isteyecektir, ardından oyunu tekrar açmayı deneyin. Eğer bu sefer de olmazsa mecburi olarak EA Support ile iletişime geçmek zorundasınız gibi duruyor.
Hocam birde bu hatayi verdi simdiHocam birazdan deneyecegim peki steam uzerinden oyunu satin alsak ea baglayip acma imkanimiz olabilir mi belki epic games tarafindan sorun yasiyorumdur cunku arkadasim steam uzerinden rahatlikla oyununu oynuyor
Hocam maalesef olmadi sacma sapan seyler yuzunden insanlari oyunlardan sogutuyorlar
O hata kolay hocam : Şu linkten indirebilirsiniz.Hocam birde bu hatayi verdi simdi
Yüksek ihtimal Steam'den çalışma ihtimali Epic Games üzerinden çalışma ihtimalinden çok daha yüksektir ama anlamadığım şey Epic Games üzerindeki oyun lisansını hesabınıza entegre etmemesi. Üstelik az önce gönderdiğiniz lisans dosyalarına baktığımda BF1'in değil, BF4 - BF5 - FC oyunlarının lisanslarını barındırdığını gördüm. Gerçekten ilk defa bu durumla karşılaşıyorum desem yeridir.Hocam birazdan deneyecegim peki steam uzerinden oyunu satin alsak ea baglayip acma imkanimiz olabilir mi belki epic games tarafindan sorun yasiyorumdur cunku arkadasim steam uzerinden rahatlikla oyununu oynuyor
Zaten genel olarak EA oyunlarını satın aldığınızda platform üzerinden lisansı direkt entegre biçimde veriyor. Yani lisansı bulmanın tek yolu tekrar satın almak maalesef, en iyisi EA destek ile iletişime geçip onların yönergelerini uygularsanız sorununuzu çözeceklerdir muhtemelen. Normalde Epic ile EA'nın bağlantısı kesip tekrar bağladığınızda olması lazımdı.Peki hocam sadece bf1 lisansini bir yerden bulma imkanimiz var mi acaba
Elimden keşke daha fazlası gelseydi hocam.Anladim hocam ilginiz ve yardiminiz icin cok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.