Çözüldü BF1 lisans hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mamixma

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 gb
Ekran kartı
GEFORCE RTX 4060
Battlefield 1 lisans hatası aldım durduk yere ne yaptıysam. Oyuna giriş yapamıyorum, her şey güncel. EA Play sistem kafayı yedim izlemediğim video kalmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-13 002858.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-13 002858.png
    210,3 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm
Olmadi zaten hocam oyunu acar gibi oldu dosya dogrulamasi yapamayinca yine ayni hatayi verdi saglik olsun

Maalesef aktif olarak bilgisayara erişim sağlayamıyorum şu an hocam, Steam üzerinden oynayan arkadaşınızdan belki yardım isteyebilirsiniz, kusura bakmayın. 😔

Sorun çözüldü hocam :) cok basit bir yontem ile EA App ile BF1 uyumluluk modunda yonetici olarak calistirdim oldu tabii oyunu ilk indirdigimde tum antivirus programlarini ve Windows Defender'i devre disi biraktim belki bu yaptiklarimla ilgisi yoktur ama açıldı.
Hocam dediginizi yaptim butun dosyalari kesip baska klasore aldim license klasoru bos kaldi dosya dogrulatmasini yaptim oyunu baslattim ayni hatayi veriyor dosyalari tekrardan license klasörüne attim yeniden baslattim oyunu yine

Dosya Ekleri

• 17395232344666943733411060129020.jpg
    17395232344666943733411060129020.jpg
    188,9 KB · Görüntüleme: 25
Hocam dediginizi yaptim butun dosyalari kesip baska klasore aldim license klasoru bos kaldi dosya dogrulatmasini yaptim oyunu baslattim ayni hatayi veriyor dosyalari tekrardan license klasörüne attim yeniden baslattim oyunu yine
Hocam o halde önerebileceğim artık son şeyler şunlar :

Yukarıdaki siteden tekrar "Bağlantılar" kısmına girip Epic hesabınız ile EA hesabınızın arasındaki bağlantıyı kaldırın, ardından EA App'in setup dosyasını internet üzerinden tekrar indirin. EA App'i silmeyeceğiz sorun yok, sadece indirdiğiniz setup dosyasını aktive edip açtığınızda sanırım onarım veya güncellemeye dair bir seçenek sunacak. Onu da yaptıktan sonra Epic Games üzerinden BF1'i açın, EA hesabınız ile tekrar bağlantı kurmak isteyecektir, ardından oyunu tekrar açmayı deneyin. Eğer bu sefer de olmazsa mecburi olarak EA Support ile iletişime geçmek zorundasınız gibi duruyor.

Hocam birazdan deneyecegim peki steam uzerinden oyunu satin alsak ea baglayip acma imkanimiz olabilir mi belki epic games tarafindan sorun yasiyorumdur cunku arkadasim steam uzerinden rahatlikla oyununu oynuyor

Hocam o halde önerebileceğim artık son şeyler şunlar :

Yukarıdaki siteden tekrar "Bağlantılar" kısmına girip Epic hesabınız ile EA hesabınızın arasındaki bağlantıyı kaldırın, ardından EA App'in setup dosyasını internet üzerinden tekrar indirin. EA App'i silmeyeceğiz sorun yok, sadece indirdiğiniz setup dosyasını aktive edip açtığınızda sanırım onarım veya güncellemeye dair bir seçenek sunacak. Onu da yaptıktan sonra Epic Games üzerinden BF1'i açın, EA hesabınız ile tekrar bağlantı kurmak isteyecektir, ardından oyunu tekrar açmayı deneyin. Eğer bu sefer de olmazsa mecburi olarak EA Support ile iletişime geçmek zorundasınız gibi duruyor.
Hocam maalesef olmadi sacma sapan seyler yuzunden insanlari oyunlardan sogutuyorlar

Hocam birazdan deneyecegim peki steam uzerinden oyunu satin alsak ea baglayip acma imkanimiz olabilir mi belki epic games tarafindan sorun yasiyorumdur cunku arkadasim steam uzerinden rahatlikla oyununu oynuyor

Hocam maalesef olmadi sacma sapan seyler yuzunden insanlari oyunlardan sogutuyorlar
Hocam birde bu hatayi verdi simdi

Dosya Ekleri

• 17395307291766536853061922819937.jpg
    17395307291766536853061922819937.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Hocam birde bu hatayi verdi simdi
O hata kolay hocam : Şu linkten indirebilirsiniz.

Yüksek ihtimal Steam'den çalışma ihtimali Epic Games üzerinden çalışma ihtimalinden çok daha yüksektir ama anlamadığım şey Epic Games üzerindeki oyun lisansını hesabınıza entegre etmemesi. Üstelik az önce gönderdiğiniz lisans dosyalarına baktığımda BF1'in değil, BF4 - BF5 - FC oyunlarının lisanslarını barındırdığını gördüm. Gerçekten ilk defa bu durumla karşılaşıyorum desem yeridir.

Peki hocam sadece bf1 lisansini bir yerden bulma imkanimiz var mi acaba
Zaten genel olarak EA oyunlarını satın aldığınızda platform üzerinden lisansı direkt entegre biçimde veriyor. Yani lisansı bulmanın tek yolu tekrar satın almak maalesef, en iyisi EA destek ile iletişime geçip onların yönergelerini uygularsanız sorununuzu çözeceklerdir muhtemelen. Normalde Epic ile EA'nın bağlantısı kesip tekrar bağladığınızda olması lazımdı.

Geri
Yukarı