Maalesef aktif olarak bilgisayara erişim sağlayamıyorum şu an hocam, Steam üzerinden oynayan arkadaşınızdan belki yardım isteyebilirsiniz, kusura bakmayın.![]()
Üstelik az önce gönderdiğiniz lisans dosyalarına baktığımda BF1'in değil, BF4 - BF5 - FC oyunlarının lisanslarını barındırdığını gördüm. Gerçekten ilk defa bu durumla karşılaşıyorum desem yeridir.
Evet, bundan dolayı söylemiştim, her oyun başına bir lisans barındırıyor ama hocamın bilgisayarına baktığımda yüklenilen oyunlar BF1 dahil 4 iken, License klasöründe bulunan lisans dosyası sayısı 3 maalesef. Bu yüzden şaşırdım açıkçası.Tüm lisanslar orada, ben BF3'te aynı sorunu yaşadım. O lisansları silip tamir edince, oyun sorunsuz çalışmaya başlamıştı.
Hocam bf1 license dosyasini mail uzerinden atsak olur mu acaba bilmedigimden soruyorumEvet, bundan dolayı söylemiştim, her oyun başına bir lisans barındırıyor ama hocamın bilgisayarına baktığımda yüklenilen oyunlar BF1 dahil 4 iken, License klasöründe bulunan lisans dosyası sayısı 3 maalesef. Bu yüzden şaşırdım açıkçası.
Olacağını hiç zannetmiyorum hocam ama yine de deneyin isterseniz, bu lisans dosyaları genel itibariyle konfigürasyon ile çalışıyor. Yani aldığınız hesabı, platformunu, o ürünün hangi ürün kodu ile çalıştığını içeren konfigürasyonlara sahip.Hocam bf1 license dosyasini mail uzerinden atsak olur mu acaba bilmedigimden soruyorum
Deneme amacli yapayim olmazsada vazgececm artikHocam sizde var mi acaba varsa mailden atarmisiniz
Hocam sizde var mi acaba varsa mailden atarmisiniz
Maalesef aktif olarak bilgisayara erişim sağlayamıyorum şu an hocam, Steam üzerinden oynayan arkadaşınızdan belki yardım isteyebilirsiniz, kusura bakmayın.Hocam sizde var mi acaba varsa mailden atarmisiniz
Deneme amacli yapayim olmazsada vazgececm artik![]()
Maalesef aktif olarak bilgisayara erişim sağlayamıyorum şu an hocam, Steam üzerinden oynayan arkadaşınızdan belki yardım isteyebilirsiniz, kusura bakmayın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.