Çözüldü BF1 lisans hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mamixma

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 gb
Ekran kartı
GEFORCE RTX 4060
Battlefield 1 lisans hatası aldım durduk yere ne yaptıysam. Oyuna giriş yapamıyorum, her şey güncel. EA Play sistem kafayı yedim izlemediğim video kalmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-13 002858.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-13 002858.png
    210,3 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Olmadi zaten hocam oyunu acar gibi oldu dosya dogrulamasi yapamayinca yine ayni hatayi verdi saglik olsun

Maalesef aktif olarak bilgisayara erişim sağlayamıyorum şu an hocam, Steam üzerinden oynayan arkadaşınızdan belki yardım isteyebilirsiniz, kusura bakmayın. 😔

Sorun çözüldü hocam :) cok basit bir yontem ile EA App ile BF1 uyumluluk modunda yonetici olarak calistirdim oldu tabii oyunu ilk indirdigimde tum antivirus programlarini ve Windows Defender'i devre disi biraktim belki bu yaptiklarimla ilgisi yoktur ama açıldı.
Üstelik az önce gönderdiğiniz lisans dosyalarına baktığımda BF1'in değil, BF4 - BF5 - FC oyunlarının lisanslarını barındırdığını gördüm. Gerçekten ilk defa bu durumla karşılaşıyorum desem yeridir.

Tüm lisanslar orada, ben BF3'te aynı sorunu yaşadım. O lisansları silip tamir edince, oyun sorunsuz çalışmaya başlamıştı.

Tüm lisanslar orada, ben BF3'te aynı sorunu yaşadım. O lisansları silip tamir edince, oyun sorunsuz çalışmaya başlamıştı.
Evet, bundan dolayı söylemiştim, her oyun başına bir lisans barındırıyor ama hocamın bilgisayarına baktığımda yüklenilen oyunlar BF1 dahil 4 iken, License klasöründe bulunan lisans dosyası sayısı 3 maalesef. Bu yüzden şaşırdım açıkçası.

Evet, bundan dolayı söylemiştim, her oyun başına bir lisans barındırıyor ama hocamın bilgisayarına baktığımda yüklenilen oyunlar BF1 dahil 4 iken, License klasöründe bulunan lisans dosyası sayısı 3 maalesef. Bu yüzden şaşırdım açıkçası.
Hocam bf1 license dosyasini mail uzerinden atsak olur mu acaba bilmedigimden soruyorum

Hocam bf1 license dosyasini mail uzerinden atsak olur mu acaba bilmedigimden soruyorum
Olacağını hiç zannetmiyorum hocam ama yine de deneyin isterseniz, bu lisans dosyaları genel itibariyle konfigürasyon ile çalışıyor. Yani aldığınız hesabı, platformunu, o ürünün hangi ürün kodu ile çalıştığını içeren konfigürasyonlara sahip.

Olmadi zaten hocam oyunu acar gibi oldu dosya dogrulamasi yapamayinca yine ayni hatayi verdi saglik olsun

Maalesef aktif olarak bilgisayara erişim sağlayamıyorum şu an hocam, Steam üzerinden oynayan arkadaşınızdan belki yardım isteyebilirsiniz, kusura bakmayın. 😔

Sorun çözüldü hocam :) cok basit bir yontem ile EA App ile BF1 uyumluluk modunda yonetici olarak calistirdim oldu tabii oyunu ilk indirdigimde tum antivirus programlarini ve Windows Defender'i devre disi biraktim belki bu yaptiklarimla ilgisi yoktur ama açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geri
Yukarı