BF1 sistem iyi olmasına rağmen düşük FPS veriyor

Sadece BF1 de. RTX 3070 desem yeter galiba.

Yav kardesim neden şifreli konusuyorsun yaz suraya dogru durust sistemini hangi ayarlarda oynuyorsun kac FPS alıyorun oyun hangi diskte kurulu SSD mi hddmi yazmaya useniyorsunuz ama konu acıyorsunuz.

@Abadzekh gülme nedeniniz nedir acaba?

Son düzenleme:
Yav kardesim neden şifreli konusuyorsun yaz suraya dogru durust sistemini hangi ayarlarda oynuyorsun kac FPS alıyorun oyun hangi diskte kurulu SSD mi hddmi yazmaya useniyorsunuz ama konu acıyorsunuz.

Haklı bir yakınma, şifreli anlatım kısmı komik geldi :D

Reis sakin ol ben bir ara başka bir konu açmıştım orada yazıyordu o konu FC 25 ile alakalıydı oradan bakabilirsiniz profilimden

Biraz bilgi mi verseniz acaba yeni mi oldu bu durum yoksa oyunu indirdiğinizden beri var mı?
Bir ara silmiştim geri yükledikten sonra olmuştu.

Reis sakin ol ben bir ara başka bir konu açmıştım orada yazıyordu o konu FC 25 ile alakalıydı oradan bakabilirsiniz profilimden.

Bir ara silmiştim geri yükledikten sonra olmuştu.

Yav kardeşim ben nereden bulacağım senin konunu suraya dogru durust bir sistem yazıcaksın ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı