BF3 GT420 FPS Düşmesi

MrHero

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2013
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Origin in bedava yaptığı bf3 ü indirdim en düşük ayarlarda 20-30 fps arası alıyorum. Memnunum çünkü gt 420 ekran kartım var :D Ama bazen 5-6 saniye donuyor, 0 FPS'ye düşüyor. Sonra yine 30 falan oluyor. Online oynarken çok canımı sıkıyor bu durum. Çözüm üretirseniz sevinirim. Ekran kartı falan değiştir demeyin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekrankartını değiştir. :D Bu arada bende de 0 fps'ye düşüyor arada. Anlam veremedim gitti. Bence online oyunların ortak kaderi bu. :D
Burayı bir incele kardeşim.
 
Çözülebilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. gt 420 ile oyunu açtığına şükretmelisin. En fazla sürücülerini güncelleyebilirsin, bir parça yardımı dokunabilir.
 
Pc'nin özelliklerini yazsan daha iyi olur. Ekran kartınında o oyunu açması...Helal olsun :) Ama anladığım kadarıyla fazla iyi değil heralde pc'in hiç zorlama.
 
Aynı ekran kartı bende de var arkadaşım. Bence hiç deneme. :D Ben şahsen denemiyorum. Açsa bile onboard ekran kartından bir farkı olmayacağı kesin.
 
Hayır açtığına memnunum ama 25-30 fps alırken neden birden 0'a düşüp tekrar 30 fps oluyor anlam veremiyorum

bu arada açtığına şükret falan diyonuzda 480x600 de çözünürlük :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı