BF3 Multi oyundan atma sorunu

Katılım
12 Haziran 2011
Mesajlar
14.298
Makaleler
3
Çözümler
6
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Battlefield 3'ü daha çıkamadan ön siparişle aldım ve oyun çıkınca bilgisayarıma yükledim. Single Player’ını sorunsuz bir şekilde kapattım, Multi’sine bakayım dedim ve oynamaya başladım. Ancak oyun serverda maçın ortasındayken bir sorunla karşılaşıldı kapatılması gerekiyor hatasını veriyor. Eskiden bunu nadir yaparken artık bir sunucuda 2 dakika duramıyorum. Sistemimde sorun yok kasma, takılma olmadan sorunsuz oynuyorum. Oyunun Single'ını ya da CO-OP versiyonunu oynarken bu hata asla karşıma çıkmıyor da neden Multi’de maçın ortasında çıkıyor? EA'nın ve DICE'ın forumlarında yardım isteye isteye harap oldum. İnternette araştırdım genel bir sorun ancak tam çözümünü bulamadım. Sorun ne ve nasıl çözebilirim?
 
Single Player ve CO-OP modunda bildiğin gibi Punkbuster çalışmıyor. Falat Multi modda hile engelleme sistemi Punkbuster devreye giriyor. Genelde ses kartı sürücüsü ya da başka bir sürücü Punkbuster ile çakışabiliyor. Tabii ki tarama yapan güvenlik yazılımı da sorun çıkarabiliyor. Bu bağlamda MP moduna girerken arka planda çalışan ne var ne yok kapat. Bu iş için Game Booster kullanabilirsin. O senin yerine gereksiz hizmetleri devre dışı bırakıyor. Tabi ses kartı, ağ kartı ve ekran kartı sürücülerini de güncellemeyi unutma.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı