BF3'ü low grafiklerde oynatabilecek P5VD2-VM uyumlu 300 TL ekran kartı

Tamam ben şimdi doların düşmesini bekleyip bu ekran kartını alırsam, güç kaynağında hiçbir sorun olmaz diyorsunuz. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler iyi forumlar.

Sorun olabilir güç kaynağınıda değiştirmen gerekebilir.

CrossFire ile ne alakası var? Benim arkadaşım 400W PSU ile kullanıyor sorunsuz bir şekilde.

Arkadaşlar gereksiz gereksiz yorum atmışınız hepiniz ! yok hd7790 mış ! Adam başlıkta ne diyor size low'da 30fps ! GT630 yeterli olucaktır arkadaşa forumda gt630 ile oyun testi var 44fps'de akıcı bir şekilde oynanmış low'da !

GT630 dediğin kart 5 para etmez. 200 lira vereceğine 120 lira daha verip, çok daha iyi bir kart alacak.

Anlatamadım derdimi adam ultrada oynamak istemiyor low'da 30 fps demiş niye ısrar ediyorsunuz ?

Aslında benim için grafikler hiç önemli değil sadece akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Grafikler lowdaymış highdaymış hiç önemli değil benim için. Sadece akıcı bir şekilde kasmadan oynamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…