BF4 Eye Spy Görevi Nasıl Tamamlanır?

Daidaluss

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 aydır BF4 oynuyorum ama Eye Spy görevini tamlayamadım ve çıldırcam. 2 tane spotting ribbons almam gerekiyor ama spotting assist alamıyorum oyun içinde. Nasıl yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz ?
indir.jpg

En basit yöntem olarak ''Recon'' sınıfı seçerek dürbünü alınız ve olabildiğince dürbünle karşı rakip oyuncularını işaretlemeye çalışın. Eğer drone açık ise drone ile işaretlemek çok daha kolay oluyor. Sizin işaretlediğiniz oyuncuları takım arkadaşlarınız öldürürse ''spotting assist'' alırsınız.

Drone ile sadece adamlara 1 2 saniye bakmam yeterli oluyor değil mi ? Her hangi bir şey yapmama gerek var mı izlerken ?

Araçları işaretlerken uzun sürüyor, dışarıdan içe doğru komple kapanmasını bekleyin imlecin zaten spot bonus yazıyor olduğunda anlarsınız. Askerleri işaretlemek için o askere imleci getirerek ''Q'' tuşuna basmanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı