BF4 vs CS:GO

me1231

Hectopat
Daha fazla  
Hangisi daha iyi arkadaşlar ikisi de var bende PC'de yer kalmıyor ikisini yüklemeye sizce hangisini yükleleyim hangisinde daha çok eğlenirim?

CS:GO bence, BF4 bir yerden sonra yavan gelmeye, sıkmaya başlıyor ama CS:GO öyle değil.

Kişiden kişiye değişir tabii ama bence CS:GO

CS:GO E-Spor kategorisinde rekabetçi bir oyun, BF4 hikayeli bir oyun. Hangi türü daha çok seviyorsan, ben hikayeli oyunların aşığı değilim bir tek BF1 oynuyorum multiplayer bir şekilde.

İkisi birbirleriyle pek alakası olmayan oyunlar. Kıyaslamak biraz tuhaf. Online FPS oyun arıyorsan CS GO. Yoksa 4-5 saat sürecek bir oynanışa sahip hikaye modu olan BF4 oynayabilirsin. Online o da oynanıyor ama pek saracağını sanmıyorum artık.

Seçkin hesabın yoksa CS:GO oynama. İtem düşmedikten ayrıca hilelerle beraber oynadıktan sonra bir anlamı kalmıyor CS:GO'nun.

Kapıştırılabilecek oyunlar değiller, birisi gerçekçilikten çok rekabet odaklı, diğeri ise gerçekçilik odaklı. BF4 bende geçen gün indirdim ama artık eskisi gibi serverlar fazla yok. Aynı map üzerine 5-10 tane anca server var ve sadece 1 yada 2 tanesi dolu oluyor genelde. Server sıkıntısı olmasa BF4 derdim. Şuan ki durum için CS:GO diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…