Çözüldü BF6 silah özelleştirmeleri açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jhuelz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
M4A1 silahının seviyesini 25 yaptım ama buna rağmen ekranda gördüğünüz gibi 18 seviye isteyen Lightweight özelleştirmesi hâlâ kilitli. Başka bir görevle mi açılıyorlar bilmiyorum. Nasıl açabilirim bu özelleştirmeleri ? Aynı sorun dürbünlerde de var.

20251012_130609.jpg

Çözüm
M4A1 silahının seviyesini 25 yaptım ama buna rağmen ekranda gördüğünüz gibi 18 seviye isteyen Lightweight özelleştirmesi hâlâ kilitli. Başka bir görevle mi açılıyorlar bilmiyorum. Nasıl açabilirim bu özelleştirmeleri? Aynı sorun dürbünlerde de var.

Eki Görüntüle 2586812

Sanırım bir bug var hocam, ön sipariş ve BF 2042'nin etkinliginden gelecek olan skinler de yok henüz sanirim. Kısa bir süre içinde fix Update gelir diye tahmin ediyorum
M4A1 silahının seviyesini 25 yaptım ama buna rağmen ekranda gördüğünüz gibi 18 seviye isteyen Lightweight özelleştirmesi hâlâ kilitli. Başka bir görevle mi açılıyorlar bilmiyorum. Nasıl açabilirim bu özelleştirmeleri? Aynı sorun dürbünlerde de var.

Eki Görüntüle 2586812

Sanırım bir bug var hocam, ön sipariş ve BF 2042'nin etkinliginden gelecek olan skinler de yok henüz sanirim. Kısa bir süre içinde fix Update gelir diye tahmin ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı