Bıçak taşımak suç mu?

Taşıyabilirsiniz, şahsen bende taşıyorum. Anneme de zamanında çakı ve biber gazı aldırdım. Malum Türkiye eski Türkiye değil.

Hiçbir şey olmaz kardeşim AK-47 al çantana koy. Kimseye göstermezsen ve sadece savunma amaçlı kullanırsan sıkıntı çıkmaz. Başkası sıkmazsa sen de sıkmazsın. Okul nasıl olsa dingonun ahırı kim karışacak sana. İstediğini sokarsın.

AK-47 çok iyi olur. Hem okulu terorizler basarsa arkalarından dolaşır onları etkisiz hale getirir. Böylece okul sıralarında, sınıfı basan silahlı adamları indirip tüm okulun kahramanı olma hayaliyle derin hayallere dalan tüm gencoların da ızdırabı son bulur.

Okulda seni ne koruyor da gerek duymuyorsun ki kendini korumaya?

Hocam kiliç taşiyin.

Hocam ben şahsen el bombası öneriyorum. Anladığım kadarıyla silah çekince ordu şeklinde saldırıyorlar üstüne o yüzden el bombasının pimini çıkarıp herkesi patlatmak ile tehdit etmek lazım yoksa sıkıntı.

Okulda ceza alır el bombası silahı nereden bulacak konu sahibi saçma öneriler vermeyin.

Okulda seni ne koruyor da gerek duymuyorsun ki kendini korumaya?

Konunun başında bu olaylar okulda yaşanmamış okula silah getirmesine gerek yok.
 
Son düzenleme:
Şu anahtarlık şeklindeki savunma aletlerinden alabilirsin. Anahtarına/çantana da takarsın, kimse şüphelenmez.

1669454226033.png
 
Biber gazı alın ve bıçaktan daha az hasar verecek bir muşta alın muştayı saklamak daha kolaydır üst sınıflardan birileri ile yakın olursanız aramalardan önce de haberiniz olur :) muştayı fırlatın pencereden aşağı hiçbir şey olmaz bıçaklı bir saldırgan seni öldürmek istiyorsa seninde teknik bilgin yoksa muşta biber gazı hikaye ölürsün zaten birileri araya girmezse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı