Biceps Curl bilek acıtıyor

Mrcon223

Decapat
Daha fazla  
14 yaşında 7,5 veya 10 kg biceps curl yapıyorum fakat yaparken dış bileklerim uzunca acıyor, yaparken zorlanmıyorum. Zayıf görünen uzun biriyim bileklerimde ince normal mi?

Bilek kasların mı ağrıyor kemiğin mi? Kasların ağrıyorsa daha iyi bilek kasların da gelişir.

14 yaşında 7,5 veya 10 kg biceps curl yapıyorum fakat yaparken dış bileklerim uzunca acıyor, yaparken zorlanmıyorum. Zayıf görünen uzun biriyim bileklerimde ince normal mi?

Bilek ve ön kol egzersizleri yap. Ön kol derken biceps değil. Direkten aşağısını çalışman lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Preacher curl ve hammer curl gibi haraketler yapıyordum spora ilk başladığım zamanlar ve yaptığım haraketi o zamanlar biraz bilinçsiz yapmış olsam da aslında bilek kuvveti için iyi egzersizler olduğunu çok sonradan öğrendim.

Tam anlayamadım şöyle diyeyim sağ elimi curl seklinde cevirince sol tarafından uzanıp geliyor.

Biceps kaslarınızın set içinde ağrıdığı gibi bir ağrı var ise kas ağrısı olur. Muhtemelen bu ağrıdandır bir problem olmaz.

Bileğinden dolayı tükenişe gidemiyorsan cable curl yapabilirsin.

Geri
Yukarı