Biceps hareketleri nasıl yapılır?

3 set biceps curl en son set 30 kilo bar ile çalışıyordum, 3 set hammer curl 12.5'ler ile çalışıyordum. Salonda biri geldi bana preacher curl önerdi makine değildi barla 20 kilo ile denedim 3 set 12 tekrar olacak şekilde. Sorum şu:
Preacher curl biceps Curl'a göre ne kadar etkili, ya da başka tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol, Olympia falan değilsen o kadar da fark etmiyor. Sen kas gruplarının tamamını çalıştırabileceğin şekilde alıştığın, sevdiğin ve rahat ettiğin hareketleri yap. Böylece daha sürdürülebilir ve keyifli bir programın olur. Keyif almadığın hareketlere ve programlara kendini zorlarsan eninde sonunda sıkılıp soğursun.

3 set biceps curl en son set 30 kilo bar ile çalışıyordum, 3 set hammer curl 12.5'ler ile çalışıyordum. Salonda biri geldi bana preacher curl önerdi makine değildi barla 20 kilo ile denedim 3 set 12 tekrar olacak şekilde. Sorum şu:
Preacher curl biceps Curl'a göre ne kadar etkili, ya da başka tavsiyeniz var mı?
Serbest ağırlık preacher curl biceps için açık ara en iyi hareket. Oldukça stabil ve direnç profili biceps için ideal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı