Bicepsim hacimli ama çok yumuşak

Beslenme programini değiş diyet yap günlük mutlaka kilonun 2 katı kadar protein 4 katı kadar karbonhidrat beslen yağ şekerden uzak dur sağlıklı yağlar olabilir.

Bolca su iç ha bir de her hafta ağırlıklarını arttır.

İyi çalışmalar.

Beslenme programini değiş diyet yap günlük mutlaka kilonun 2 katı kadar protein 4 katı kadar karbonhidrat beslen yağ şekerden uzak dur sağlıklı yağlar olabilir.

Bolca su iç ha bir de her hafta ağırlıklarını arttır.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler. Protein hariç karbonhidratı falan alabiliyorum kilo almak içinde protein zorluyor alamıyorum almam gerekeni. Yağ ve şeker 4 5 aydır tüketmiyorum.

33 cm olmasına bağlayan arkadaş güldürdü biraz her neyse. Böyle sorunları daha önce de gördüm ama herkes yağ oranı demiş, senin de söylediğin gibi. Antrenman şeklinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum çok yüksek volume ve çok fazla failure ve beyond failure'a gitmekten kaynaklı oluyor olabilir biraz biceps programını hafiflet compound hareketlere bırak kendini 1-2 hafta kadar. Genetik de olabilir tabii.

Ben biceps'inin kalınlığıyla gram alakası olduğunu düşünmüyorum kendimden yola çıkarak. Farklı bir sorun mevcut.
Hocam daha yüksek ölçülerde daha sert olması gerek mantıken özellikle yağsız ise daha fazla kas dokusu sonuçta belki arkadaş kendini onlarla kıyaslıyordur diye düşündüm :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı