T Taha E. Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #1 Ben flash belleğime 4 GB'dan büyük bir dosya atmak için uzantıyı FAT32'den NTFS yaptım. Ancak dosyaların silindiğini görmedim, bu dosyaları nasıl geri getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2019
Ben flash belleğime 4 GB'dan büyük bir dosya atmak için uzantıyı FAT32'den NTFS yaptım. Ancak dosyaların silindiğini görmedim, bu dosyaları nasıl geri getirebilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Mart 2019 #2 En azından şansınızı deneyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
En azından şansınızı deneyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et