Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #11 Zakramoreas dedi: Deneme yanılma yöntemiyle doğrusunu bulmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ID var zaten Mobile için ama uygulama açınca kasıyor.
Zakramoreas dedi: Deneme yanılma yöntemiyle doğrusunu bulmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ID var zaten Mobile için ama uygulama açınca kasıyor.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 27 Kasım 2020 #12 Kleyn dedi: Hocam 2 ID var zaten Mobile için ama uygulama açınca kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamaları açınca? Tanıtmadığınız cihaz kaldı mı?
Kleyn dedi: Hocam 2 ID var zaten Mobile için ama uygulama açınca kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamaları açınca? Tanıtmadığınız cihaz kaldı mı?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #13 Zakramoreas dedi: Hangi uygulamaları açınca? Tanıtmadığınız cihaz kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini tanıtmadım. Mesela: Chrome, spotfiy gibi. Ama bilgisayarın 1 fanı çalışmıyor laptopun. Zakramoreas dedi: Hangi uygulamaları açınca? Tanıtmadığınız cihaz kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şu iki cihaz kaldı bunların ne olduğunu bilmiyorum. Bunlar Hackintosh için uyumlu mudur ya da. Bunlar hocam. Dosya Ekleri Ekran Resmi 2020-11-28 08.27.34.png 50,4 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 28 Kasım 2020
Zakramoreas dedi: Hangi uygulamaları açınca? Tanıtmadığınız cihaz kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini tanıtmadım. Mesela: Chrome, spotfiy gibi. Ama bilgisayarın 1 fanı çalışmıyor laptopun. Zakramoreas dedi: Hangi uygulamaları açınca? Tanıtmadığınız cihaz kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şu iki cihaz kaldı bunların ne olduğunu bilmiyorum. Bunlar Hackintosh için uyumlu mudur ya da. Bunlar hocam.