Bıgbig Won Blitz 2 vs Bigbig Won Rainbow 2 Pro combo

FPS oyunları mı oynayacaksınız.

Hocam o attığınız ürün de Xbox kolu için bu arada, elinizde halihazırda bir Xbox gamepad yoksa gerek yok.

Hocam onu gördüm de kendi ürünleriylede uyumlduur muhtemelen diye bir sorayım dedim. İkinci olarak FPS oyunalrında değil genel araba veya MC, Dead celss cart curt oynayacağım.

Hocam onu gördüm de kendi ürünleriylede uyumlduur muhtemelen diye bir sorayım dedim. İkinci olarak FPS oyunalrında değil genel araba veya MC, Dead celss cart curt oynayacağım.
Yok hocam değil zaten kendi ürünleri pro kollar olduğundan ihtiyacı yok, o ürünün sunduğu her şey içinde var. Eğer FPS oynamıyorsanız bu kolları önermem. Blitz 2 tamamen fps kolu olup araba oyunları için gaz ayarı yapacağınız analog triggerları yok yani sadece buton. Diğeri ise alps stick kullanıyor yani potansiyometrenin biraz gelişmişi ama gene aynı teknoloji. Bunlar yerine gamesir cyclone 2 öneririm. Eğer fps oynasaydınız düşünmeden blitz 2 derdim ama fps harici oynamak için yapılmamış bir kol malesef

Yok hocam değil zaten kendi ürünleri Pro kollar olduğundan ihtiyacı yok, o ürünün sunduğu her şey içinde var. Eğer FPS oynamıyorsanız bu kolları önermem. Blitz 2 tamamen FPS kolu olup araba oyunları için gaz ayarı yapacağınız analog triggerları yok yani sadece buton. Diğeri ise alps stick kullanıyor yani potansiyometrenin biraz gelişmişi ama gene aynı teknoloji. Bunlar yerine GameSir Cyclone 2 öneririm. Eğer FPS oynasaydınız düşünmeden Blitz 2 derdim ama FPS harici oynamak için yapılmamış bir kol maalesef.

Anladım hocam FPS oyun oynamayacağım ancak bir Pro Controller güzel olurdu başka önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Anladım hocam FPS oyun oynamayacağım ancak bir Pro Controller güzel olurdu başka önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Araba dediysemde o çok az It Takes Two Dead celss vs. daha çok çeşitli oyunlar oynayacağım.

Hocam önerdiğim de zaten pro controller, hatta direkt olarak blitz 2'nin rakibi. Fps harici de işler yapabildiği için o fiyat bandında en iyi seçenek bu bana göre kolu özellikle yabancı forum ve yotuberlardan araştırabilirsiniz

Hocam önerdiğim de zaten Pro Controller, hatta direkt olarak Blitz 2'nin rakibi. FPS harici de işler yapabildiği için o fiyat bandında en iyi seçenek bu bana göre kolu özellikle yabancı forum ve yotuberlardan araştırabilirsiniz.

Anladım hocam bakacağım teşekkürler.

Profesyonel olmasam da F1 oynuyorum ben de bu kolla, gayet güzel hissiyatı da çok hoş. Tuşların mekanik olması beni özellikle bayağı memnun ediyor açıkçası.

Rica ederim, aklınıza takılan veya gördüğünüz başka kol olursa sorabilirsiniz gene.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Profesyonel olmasam da F1 oynuyorum ben de bu kolla, gayet güzel hissiyatı da çok hoş. Tuşların mekanik olması beni özellikle bayağı memnun ediyor açıkçası.

Rica ederim, aklınıza takılan veya gördüğünüz başka kol olursa sorabilirsiniz gene.

Hocam bigbig won cihazında kısayol tuşları vesaire var biraz cazip geliyor yani genel düşününce diğeri olmasının sebebi tam nedir?

Son düzenleme:
Hocam bigbig won cihazında kısayol tuşları vesaire var biraz cazip geliyor yani genel düşününce diğeri olmasının sebebi tam nedir?
Dediğim gibi yarış oyunları için analog triggerları olması bence avantaj burada. Onun haricinde şarj standı ile geliyor ve kısayol tuşları hariç her şeyleri aynı. Triggerları analog şeklinde değil de buton olarak kullanmak sorun olmayacaksa blitz 2 de alabilirsiniz. Araba oyunu dediğiniz için önerdim cyclone 2'yi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı