Çözüldü Bigisiyar kendiliğinden açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enesss123

Decapat
Merhaba benim evimde bulunan 2. bilgisayarımda bir sorun yaşıyorum. Blgisiyarda işim bittikten sonra kapat tusuna basıyorum. Kapanıyor. Sonra bilgisayar tamamen kapandıktan sonra hemen tekrar acılıyor. 2. kez kapatınca tamamen kapanıyor. BIOS güncel, sistemi 0 aldım yani kendim kurmadım.
İşletim sistemi Windows 10.
Anakart. ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING Intel Z390.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlat>Bilgisayar yönetimi(bilgisayara sağ tık basıp yönete gir)>Aygıt yöneticisi veya
Başlat>Arama yerine Aygıt yöneticisini yazın ve açın
Ardından
Screenshot_2.png
açın
Orada olan ağa(genelde "Realtek PCIe GbE Family Controller" olur) sağ tuşla basarak özelliklere girin
Screenshot_3.png
orada tik varsa kaldırın.
Eğer sorun hala devam ediyorsa cevap verebilirsiniz. :)
Başlat>Bilgisayar yönetimi(bilgisayara sağ tık basıp yönete gir)>Aygıt yöneticisi veya
Ardından
Screenshot_2.png
açın
Orada olan ağa(genelde "Realtek PCIe GbE Family Controller" olur) sağ tuşla basarak özelliklere girin
Screenshot_3.png
orada tik varsa kaldırın.

Çözüm
ArdındanEki Görüntüle 503778açın
Eki Görüntüle 503779orada tik varsa kaldırın.
Teşekürler bilgisiyar duzeldi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı