Çilek sakın. Her markanın en kötüsüdür çilek. Çok sentetik. Bisküvisini denemedim onun ama çikolatalı çok hoşuma gidiyor benim. Hiç de baymıyor beni çok güzel daha tatlı geliyor tadı.Çikolata ve bisküvi deneyimledim hocam. Kesinlikle bisküvi gibi hafif aromalar tavsiye ederim çikolata belli bir kullanımdan sonra çok ağır geliyor ve 2.3 kg alacağınız için daha ağır gelecektir. Bisküvi çilek gibi aromalar tavsiye ederim.
Çikolata ve bisküvi deneyimledim hocam. Kesinlikle bisküvi gibi hafif aromalar tavsiye ederim çikolata belli bir kullanımdan sonra çok ağır geliyor ve 2.3 kg alacağınız için daha ağır gelecektir. Bisküvi çilek gibi aromalar tavsiye ederim.
Peki Ocean mı yoksa Bigjoy mu daha iyidir? Şimdi konuyu oluşturduktan sonra Ocean markasına da göz attım fena değil gibi.Çilek sakın. Her markanın en kötüsüdür çilek. Çok sentetik. Bisküvisini denemedim onun ama çikolatalı çok hoşuma gidiyor benim. Hiç de baymıyor beni çok güzel daha tatlı geliyor tadı.
Fark etmez bigjoy daha ucuz onu al.Peki Ocean mı yoksa Bigjoy mu daha iyidir? Şimdi konuyu oluşturduktan sonra Ocean markasına da göz attım fena değil gibi.
Bütçeniz nedir ?Peki Ocean mı yoksa Bigjoy mu daha iyidir? Şimdi konuyu oluşturduktan sonra Ocean markasına da göz attım fena değil gibi.
Hocam 3000 civarı.Bütçeniz nedir ?
Teşekkürler hocam. Çikolata aroması iyi midir Hardline markasının?![]()
Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein
Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
![]()
Hardline Whey 3 Matrix 2300 Gr
Hediye Seçenekleri, Aynı gün ücretsiz Kargo, %100 Orijinal ürünler ve Faturalı Gönderimwww.aminocu.com
Bunlardan birini tercih edebilirsiniz hocam. Ocean kalite anlamında bunların yanına dahi yaklaşamaz.
Teşekkürler hocam. Çikolata aroması iyi midir Hardline markasının?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.