aqehti Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 Merhaba, OpenCore ile kurmaya çalıştığım macOS Big Sur donup kalıyor. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Ekran alıntısı ektedir.
Merhaba, OpenCore ile kurmaya çalıştığım macOS Big Sur donup kalıyor. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Ekran alıntısı ektedir.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #2 Sistem modelin nedir? Lütfen detaylı olarak bilgi ver.
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.498 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: Sistem modelin nedir? Lütfen detaylı olarak bilgi ver. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım mesaj yok, sizi etiketlemeye geliyordum. Nickiniz gayet güzeldi.
Yiğit Gençer dedi: Sistem modelin nedir? Lütfen detaylı olarak bilgi ver. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım mesaj yok, sizi etiketlemeye geliyordum. Nickiniz gayet güzeldi.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 27 Mart 2021 #4 Yüksek ihtimalle sistemin Ryzen. Uygun config kullanmana rağmen mi burada takıldın?
aqehti Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: Sistem modelin nedir? Lütfen detaylı olarak bilgi ver. Genişletmek için tıkla... tristessehivernale dedi: Yüksek ihtimalle sistemin Ryzen. Uygun config kullanmana rağmen mi burada takıldın? Genişletmek için tıkla... Evet.
Yiğit Gençer dedi: Sistem modelin nedir? Lütfen detaylı olarak bilgi ver. Genişletmek için tıkla... tristessehivernale dedi: Yüksek ihtimalle sistemin Ryzen. Uygun config kullanmana rağmen mi burada takıldın? Genişletmek için tıkla... Evet.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 28 Mart 2021 #6 Harici ekran kartın yoksa Vega GPU'yu tanıtamazsın, bilgin olsun.
aqehti Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #7 tristessehivernale dedi: Harici ekran kartın yoksa Vega GPU'yu tanıtamazsın, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kurabilirim?
tristessehivernale dedi: Harici ekran kartın yoksa Vega GPU'yu tanıtamazsın, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kurabilirim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #8 Laptop AMD sistemlerde macOS uyumsuz. Kuramazsın, kursan bile sorun yaşarsın.