Bilal Erdoğan fakirliğe "çare" buldu: Zekat

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Diyanet TV’de katıldığı ‘İyilik Vakti’ programında “Zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz, hesabı kitabı yapan insanlar anlatıyor. Dünyanın en zengin ülkesi olmayabiliriz ama gönlü en zengin ülkesiyiz” ifadelerini kullandı.

162364.png
 
Evet iş gücüne ihtiyaçları olacak ama eminim ki orada bu işlere girmek isteyen bu kadar kişi varken Türklere öncelik vereceklerini zannetmiyorum. Ayrıca Z kuşağı'nın bu şekilde saçma işlerle IQ'su düşmeye devam ederse ( hem Türkiye hem dünya ) öyle bir şey olacağını zannetmiyorum sosyal medya platformlarında popüler kişilere ve hayran kitlesine bakarsanız anlarsınız zaten.
Hocam sadece Türkiye'deki Z Kuşağından bahsetmedim ben. Dünya çapından bahsettim.
Hocam sadece Türkiye'deki Z Kuşağından bahsetmedim ben. Dünya çapından bahsettim.
Bence tüm dünya için söylenemez pek. Yani tabii ki büyük bir değişim olmayacaktır. Fakat bu ırkçılık vs. olaylar gözle görülür şekilde azalacaktır.
 
Cumhurbaşkanı erdoğan'ın oğlu bilal erdoğan, diyanet TV'de katıldığı ‘iyilik vakti' programında “zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz, hesabı kitabı yapan insanlar anlatıyor. Dünyanın en zengin ülkesi olmayabiliriz ama gönlü en zengin ülkesiyiz” ifadelerini kullandı.

Eki Görüntüle 906803

İyi ki diyorum bu adam ülkeyi yönetmiyor.
 
Bunu söyleyen adam niye zekat vermiyor? Alıyorlar tam tersine. Çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorlar. Neyse şimdi ağzımı açmayayım.
 

Geri
Yukarı