Bilal Erdoğan fakirliğe "çare" buldu: Zekat

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Diyanet TV’de katıldığı ‘İyilik Vakti’ programında “Zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz, hesabı kitabı yapan insanlar anlatıyor. Dünyanın en zengin ülkesi olmayabiliriz ama gönlü en zengin ülkesiyiz” ifadelerini kullandı.

162364.png
 
Ben 17 yaşımda napayım ağa Allah için ya ben derslerime çalışıyorum 90 matematiğim var kimya 87 falan tek tek saymayayım bir yandan yazılım falan çalışıyorum ben kendi geleceğime bakarım yönetim uğraşacak ülke ile ben değil.
Ülke de ki vatandaşlar bir şey yapmadıktan sonra yönetim istediği kadar uğraşsın iktidara hangi parti geçerse geçsin o ülkeden adam olmaz. Sen ülken adına bir şeyler yapacaksın ki ülken gelişsin
yöneticek bir şey olmadıktan sonra iktidarda kim olursa olsun o ülke gelişmez.
 
Doğru ama üretim olmadıktan sonra herkes birbirinden aldığı para ile nereye kadar yani bunu demek istiyorum şahsen takip ettiğimden beri forumu sevdiğim bir kişisiniz sizinle tartışmak istemem.

Canım hocam, bunu da ima etmemiş ki. "Herkes verecek" dememiş ki.
 
Yazdım yazdım sildim... Demin birkaç defa sildiğim şeyleri yazsam işin sonu hapis. Yazmasam gönlüm razı gelmiyor, sinirden kendimi tokatlayasım geliyor.

Milyonlarca insandan alınan vergileri yandaşlarını zengin etmek, vergi borçlarını silmek için değil de ihtiyacı olan vatandaşlar için kullansalar bu ülkede zaten fakirlik kalmayacak!
 
Canım hocam, bunu da ima etmemiş ki. "Herkes verecek" dememiş ki.
Azıcık mantık olsa bunu yorumu yapmazsın. Adam ülkenin gelişmesini İslam'a bağlı olarak gelişmesini istiyor bu sebepten dolayı herkes zekat versin vergi versin ülkemiz gelişsin hep beraber cennete gidelim kafası yaratmaya çalışıyor.
 
Hocam yapabildiklerinizi yapıyorsunuz bence. Fakat üniden sonra iş yok ki. İstesen bile yararlı olamıyorsun.

Katılmıyorum.
Sadece mühendisi olup is bulamazsın zaten.
Adam soracak sana ne üzerine çalıştın? Hangi alanlarda uzmansin? Sen diyeceksin ki ben sadece mühendisim.
 

Geri
Yukarı