Bilal Erdoğan fakirliğe "çare" buldu: Zekat

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Diyanet TV’de katıldığı ‘İyilik Vakti’ programında “Zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz, hesabı kitabı yapan insanlar anlatıyor. Dünyanın en zengin ülkesi olmayabiliriz ama gönlü en zengin ülkesiyiz” ifadelerini kullandı.

162364.png
 
Zekat verilse dünyada fakir fukara kalmaz. burada Türkiye mi demiş ülkemiz gelişecek mi demiş? Sadece müslüman olup şartları sağlayan insanlar zekat verse dünyada ki aç insan kalmacağını belirtmiş ve bunun yapılmasını tavsiye etmiş.
Zekayla aç insan belli bir süre kalmaz 50-100, yıl falan sonra insanlar ben çalışıp elimin teriyle aldığım parayı çalışmayan adama vereyim der isyan falan sonrası belli zaten.
 
İşte zaten bu şekilde oy topluyorlar. Biz parayı bunlara verelim bunlarda dağıtsın bizde cennete girelim tarzı bu.
Para verdiğimiz yok ki vergiler var bolca evet ama ben kimsenin '' Devlete vergi verince cennete gideceğim '' dediğini düşünmüyorum illa ki çürükler vardır tabii.
 
Mantığımı sorgulamayın haddiniz değil.
Hayır, bunu dememiş Afrika'ya bağış yaparsan ki bunun dini anlamı zekat denilebilir Afrika'da açlık azalır. Böylece dünyada açlık azalır.

Millet anlamıyor işte.
Mesela mining yapanlar nedeni ile ekran kartı stokları ne duruma geldi?
 
Katılmıyorum.
Sadece mühendisi olup is bulamazsın zaten.
Adam soracak sana ne üzerine çalıştın? Hangi alanlarda uzmansin? Sen diyeceksin ki ben sadece mühendisim.
Hocam üniden mezun olmak için. Tez vs yazmak gerek zaten. Ve yazdığın Tez daha önce kimse tarafından araştırılmamış bir konudan olmak zorunda.
 

Geri
Yukarı