Bildiri yayınlayan Ergun Mengi'ye tutuklama talebi

Herkese selamlar.

TV'de denk geldim:
IMG_20210413_000329.jpg



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Emekli amirallerin bildirisine ilişkin soruşturmada savcılık, serbest bıraktığı 13 şüpheli için sulh ceza hakimliğinden adli kontrol talep etti.



Kaynak: Son dakika: Darbe imalı bidiri soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
 
@Skibbe Katlanamadım daha fazla. İnanılmaz seviyede boş yapıyorsun. Eğer oy kullanma yaşın henüz gelmediyse ileride bu satırlarını görüp ne kadar zeki olduğunu anımsayacaksın. Şayet oy kullanma çağındaysan senin adına üzgün olduğumu belirtmek isterim. Montrö ihanet anlaşmasıdır da dersin nihayetinde.
 
Ben Atatürk'e hakaret dahi etmedim bana iftira atıyorsun. Bu ülkedeki herkes atatürkçü olsaydı o kanuna ve maddeye gerek kalmazdı.

Yine gelmiş hakaret diyor yahu. Hakaret ettin demedim zaten, bu sonuca nasıl vardın? Atatürk'ü koruma kanununu istemeyenlerdensin ve fetöcüler de istemiyordu dedim ama açıkçası mevzu oraya nasıl geldi ondan da emin değilim. Kardeş gerçekten konuyu dağıtma bak, biz şimdi amirallerin bildirisinde darbe iması var mı yok mu onu konuşuyoruz. Bu konuda fikrin varsa beyan et ya da istemiyorsan etme. Yoksa da uzatma.
 
@Skibbe katlanamadım daha fazla. İnanılmaz seviyede boş yapıyorsun. Eğer oy kullanma yaşın henüz gelmediyse ileride bu satırlarını görüp ne kadar zeki olduğunu anımsayacaksın. Şayet oy kullanma çağındaysan senin adına üzgün olduğumu belirtmek isterim. Montrö ihanet anlaşmasıdır da dersin nihayetinde.

Kardeşim oyumu kullanıyorum. Beni eleştirmek sana düşmez. Sen boş yapıyorsun deyince de boş yapmıyorum.
 
Arkadaşlar bilmeyen varsa söyleyeyim Amiral olmak KHO okuyorsunuz( iyi bir puan gerektiriyor yüksek rütbe ile çıkmak için), daha sonra yıllar boyu hizmet edip bu rütbeye ulaşıyor hepsi görmüş geçirmiş adamlar, bildiride darbeyle alakalı bir şey yok zaten. Mavi vatanın fikir babası olan Amiral'imizi bile gözaltına almışlar utanç kaynağı resmen.
 
Taze bir bilgi olsun. Tutuklama istenen ve bildiriyi hazırlayan Ergün Mengi'nin Kanadaya firar etmiş FETO cu imam Mehmet Efe Çaman ile son bir ayda yoğun irtibatı tespit edilmiş. Eğer bu bilgi doğruysa bu bildirinin arkasında kimlerin olduğu netleşmiş olur. Benim anlamadığım 104 amiral içinde bazıları(çoğunluğu) nasıl bunların peşine takıldı.
 
Bu kişinin ne işi yaptığını ve insanlara ne yararı olduğunu biri bana söyleyebilir mi?
EMEKLİ. Hiçbir iş yapmaması gereken kişiler. 12.000 üzeri emekli maaşı alıyorlar, devletin lojman, makam aracı ve koruma tahsis ettiği, tüm masraflarınıda devletin ödediği eski denizciler.
 
EMEKLİ. Hiçbir iş yapmaması gereken kişiler. 12.000 üzeri emekli maaşı alıyorlar, devletin lojman, makam aracı ve koruma tahsis ettiği, tüm masraflarınıda devletin ödediği eski denizciler.
Emekli 12K maaş alıyor... Ben de mi denizci olsam? (!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı