Çözüldü Bildirimlerin içinin görünmemesi nasıl sağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.

Yeni telefonlarda bulamadigim bir ayar var.

Bildirimlerde, yalnızca bildirim simgesinin gorunmesini ancak iceriginin gorunmesini istemiyorum.

Kilit ekranda bu sorun yok.

Ancak telefon elimdeyken mesaj gelirse, ekranin yukarisina dogru orta yerde direk icerigi cikiyor.

Çözüm
Telefon modeli nedir? Bildiğim bir şeyse yardımcı olmaya çalışayım.
Samsung A32
Aslında bildirimleri göster kısmını kapatmayacaktın. Mesajlar ve gruplara tek tek dokununca yeni bir ekran geliyor. Örneğin x kişisinden gelen mesajların önemini belirleyeceğin seçenekler. Acil, önemli, sessiz gibi seçenekleri var. Acilde hem ses çıkarır hem de ekranda gösterir. Yüksekte sadece ses çıkarır. Oraya kadar gitmişken biraz daha kurcasalasan bulacaksın. Bütün uygulamalar için yapman gerek bunu.
Sadece Whatsapp bildirimleri için yapmak istiyorsan, uygulamanın böyle bir özelliği var. "Whatsapp> Ayarlar > Bildirimler > Açılır Pencere > Açılır Pencere Yok" yolunu izleyebilirsin.
Hayir acilan bir menu yok. Zaten bakmistim tum menulere.
Whatsapp menusunu biliyorum. Onda zaten hicbir zaman acilir pencereyi secmedim. Ki secilemez durumda zaten.
Sonunda buldum.

Ayarlar Uygulamalar Özel erişim Adaptif bildirimlermiş
Tamam benim dediğim de öyle. Bir kez test ederseniz anlayacaksınız. Bildirim gelecek, bildirim çubuğunda gözükecek ve cevap verilebilecek. Ancak açılır pencere olarak bildirimin içeriği ekrana gözükmeyecek.
Bildirimleri göster kısmı vardı; altında da mesajlar ve gruplar. Bildirimleri göster kısmını kapattım. Deneyeceğim. Umarım olur. Sonucu yazacağım.
Sonuç: Olmadı maalesef, tamamen gitti bildirimler. Whatsapp'ta denedim.

Son düzenleme:
Bildirimleri göster kısmını kapattım.
Aslında bildirimleri göster kısmını kapatmayacaktın. Mesajlar ve gruplara tek tek dokununca yeni bir ekran geliyor. Örneğin x kişisinden gelen mesajların önemini belirleyeceğin seçenekler. Acil, önemli, sessiz gibi seçenekleri var. Acilde hem ses çıkarır hem de ekranda gösterir. Yüksekte sadece ses çıkarır. Oraya kadar gitmişken biraz daha kurcasalasan bulacaksın. Bütün uygulamalar için yapman gerek bunu.
Sadece Whatsapp bildirimleri için yapmak istiyorsan, uygulamanın böyle bir özelliği var. "Whatsapp> Ayarlar > Bildirimler > Açılır Pencere > Açılır Pencere Yok" yolunu izleyebilirsin.

Telefon modeli nedir? Bildiğim bir şeyse yardımcı olmaya çalışayım.
Samsung A32
Hayir acilan bir menu yok. Zaten bakmistim tum menulere.
Whatsapp menusunu biliyorum. Onda zaten hicbir zaman acilir pencereyi secmedim. Ki secilemez durumda zaten.
Sonunda buldum.

Ayarlar Uygulamalar Özel erişim Adaptif bildirimlermiş

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210719-124919_Settings.jpg
    Screenshot_20210719-124919_Settings.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20210719-124926_Settings.jpg
    Screenshot_20210719-124926_Settings.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20210719-124939_FMWhatsApp.jpg
    Screenshot_20210719-124939_FMWhatsApp.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı