Bilek nasıl kalınlaştırılır?

yagizdie1i

Hectopat
Daha fazla  
Benimle aynı kiloda boyda arkadaşlarımın çoğunun bileği benim bileğimden daha geniş. Bunun nedenini bilen var mı? Dumbell ile bileğimi genişletebilir miyim ya da başka bir şey ile genişler mi?

Yaşın küçükse illaki gelişecek dert edilecek bir durum yok. Sporla daha da güçlenebilirsin, bilek içinde birkaç dumbell hareketi var fakat sağlıklı olur mu bilgim yok.

Yaşın küçükse illaki gelişecek dert edilecek bir durum yok. Sporla daha da güçlenebilirsin, bilek içinde birkaç dumbell hareketi var fakat sağlıklı olur mu bilgim yok.

Yaşım 14 sporada yeni yeni başladım spor salonu için erken olduğundan evde aletler ile yapıyorum bileğimi kalınlaştırabilir miyim diye merak etmiştim.

Dumbell çalışırsan ön kolun gelişir bileğin kalınlaşmaz, çünkü bilekte kas yok sadece tendon var.
Tamamen genetik bir durum.

Tabi kol çalışırsan kolun büyüyeceği için bileğinin inceliği daha az göze batacaktır.

Yaşım 14 sporada yeni yeni başladım spor salonu için erken olduğundan evde aletler ile yapıyorum bileğimi kalınlaştırabilir miyim diye merak etmiştim.

Yaşın şu an genç, daha çok gelişeceksin merak etme. Bu arada evde aletler yerine spor salonuna gidebilirsin erken bir durum yok hareketleri doğru yaptığın ve kendini zorlamadığın taktirde hem vücuduna katkısı olur hem de gelişimine çünkü bu testosteron hormonunu arttıran bir şey. Güvenilir bir hocayla çalışmanı öneririm.

Yaşın şu an genç, daha çok gelişeceksin merak etme. Bu arada evde aletler yerine spor salonuna gidebilirsin erken bir durum yok hareketleri doğru yaptığın ve kendini zorlamadığın taktirde hem vücuduna katkısı olur hem de gelişimine çünkü bu testosteron hormonunu arttıran bir şey. Güvenilir bir hocayla çalışmanı öneririm.

Erken dediğimde maksimum 1 ya da 2 yıla spor salonuna gitmeye başlarım diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı