Bilgi Sarmalı TYT-AYT paragraf zor mu?

WSTRONGG

Femtopat
Ben neredeyse 2 aydır AYT-TYT aynı kitapta olan Bilgi Sarmalı soruları çözüyorum. Bazı zamanlar az çok bırakıp çözmüyordum ama bu birkaç haftadır oturttum. Dün yaptığım 32 soru 20 doğru 10 yanlış 2 boş yapıyorum. 11.sinifim bir ders çalışma programı yapmadım kendime kafama göre canim ne isterse onu calisiyorum, sizce nerede yanlış nerede doğru yapıyorum? TYT'ye de başlamayı düşünüyorum. Nasıl yapacağım? Ev okul rahatıma düşkün biri olarak bu bana en zor gelen seylerden biri. Ne yapacagımı bilemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfta başlaman hoş kitap hakkında başlangıç ve orta için iyi türkçesi ve paragrafı ben denemelerde 28-29 yaptığım zamanlarda bile bana zor gelmiyordu ama geliştirir baba paragraf soruyorsan IQ paragraf paraf yayınları ve limit bunlar çok baba Bilgi Sarmal'ın dil bilgisi bir tık zorlar hocam ama başlangıç için iyidir Bilgi Sarmal paragraf ve Türkçe kitabını halkını vererek çözersen +30'lara çıkarsın +35 zorlamış olursun tabii denemenin zorluğuna göre değişir TYT'de zor değil hocam ayrıca sadece çok fazla soru çözmek gerekiyor özellikle matta çok fazla soru tipi var kendini sürekli geliştirmen gereken bir branş salarsan direkt düşersin dostum o yüzden ufak ufak da olsa TYT bas AYT konularını da aksatma.

Pdr hocasıyla görüşmek lazım. 👍

Adamakıllı pdrci bulmak zor insan kendisinin hocası olmalı hocam program yazar yollar sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı