Bilgileri olmayan YouTube kanalına erişilebilir mi?

omerfaruk6728

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, benim bundan 1.5 sene once acmıs oldugum bır YouTube kanalım var. Kanalda bır vıdeom var vıdeoyu sılmem lazım fakat hiçbir sekılde kanala erısemıyorum. Kurtarma telefon numarası da kullanılmıyor ne e-posta ne sıfre bılıyorum aranızda YouTube kullanıcı adından mail bulan bırısı var mı veya ne yapabılırız vıdeonun sılınmesı ıçın mail atsak olur mu? Ne olur yardım edın...

Kısa cevap: maalesef hayır, erişemezsiniz. Şöyle düşünün, sizin bir YouTube kanalınız var ve elinde hiçbir bilgi olmayan birisi bir video kaldırmak istiyor. Bu durumda YouTube sizin siz olduğunuzu nasıl anlayacak? E-posta, telefon, giriş bilgilerinden herhangi birisi yoksa maalesef hesap ile ilgili bir işlem yapamazsınız.

Kısa cevap: maalesef hayır, erişemezsiniz. Şöyle düşünün, sizin bir YouTube kanalınız var ve elinde hiçbir bilgi olmayan birisi bir video kaldırmak istiyor. Bu durumda YouTube sizin siz olduğunuzu nasıl anlayacak? E-posta, telefon, giriş bilgilerinden herhangi birisi yoksa maalesef hesap ile ilgili bir işlem yapamazsınız.
Youtube ye mail attim yukleyici 48 saat icinde videoyu kaldirirsa sikayet kaydi kapanir diyor. Elinizde gecerli bir mahkeme kagidi veya diger resmi belgeler varsa bu e postayi belgeler ile birlikte yanitlayin diyor. Bunun icin savciliga gidip kanalin bana ait olduguna dair resmi belge kagit cikarsam gondersem youtube ekibine videoyu kaldirirlar heralde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı