Bilgisayarda trojan mı var?

babapro111

Picopat
Katılım
28 Mart 2023
Mesajlar
187
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar bilgisayarımda trojan olabilir mi? Daha önce 2-3 defa tam tarama yaptım temiz çıktı.

En üstteki ben tam VirtualBox üzerinden saçma sapan sitelere girerken oldu.

Şu an yine tam tarama yaptım değişen bir şey olmadı.
 

Dosya Ekleri

  • 1680250547263.png
    1680250547263.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Muhtemelen bulaşmaya çalışan virüs ağ üzerinden yayılan bir tür. Sanal makinenizin internet erişimini kaldırın. İçim rahat olsun diyorsanız da modeminizin SSID ve Şifresini değiştirebilirsiniz.
 
Muhtemelen bulaşmaya çalışan virüs ağ üzerinden yayılan bir tür. Sanal makinenizin internet erişimini kaldırın. İçim rahat olsun diyorsanız da modeminizin SSID ve şifresini değiştirebilirsiniz.

Hocam bir şey daha soracağım konuyla alakasız olacak ama Norton'dan kasperskya geçmeyi düşünüyorum Norton'u sildiğim an bilgisayara girmeye çalışır mı virüsler bilgisayar savunmasız kalırmı?
 
Silmeden önce Kaspersky'ın setup dosyasını yükleyin. Norton'u silmeden setup'u çalıştırın. Zaten Kaspersky kendisi uyarı veriyor uyumsuz yazılım diyerek. O ekranda Norton'u silip silmeyeceğini soruyor. Evet seçeneğini seçerseniz Norton'u silip Kaspersky'ı kuracaktır.
 
Hocalarım bir şey daha soracağım bu virüs bilgisayara erişemez daha değil mi nortan engellendiğine göre dediğim gibi tarama falanda yaptım hiçbir tehdit bulunamadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı