Bilgisayar %0 şarjda 15 dakikadır çalışıyor

Takumi Fujiwara

Decapat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Şu an bilgisayarımın şarjı %0. fakat şarja takmamama rağmen 15 dakikadır çalışıyor. Normalde şarjı çok çabuk biterdi ama bugün böyle oldu nedense. Sorum şu: Acaba bilgisayarımda bir sıkıntı falan mı çıktı?
 
Nasıl bir sıkıntı çıktıysa başkalarınada aynından dilerim 😀. Muhtemelen pil eski olduğu içindir, seviyeyi doğru göstermemeye başlıyor bir süre sonra. Yani sıkıntı yok, yeni pil taksan normal gösterir.
 
Pil ömrü bittiği için bu durum ortaya çıkıyor. Yanlış gösteriyor yüzdeliği.
Bunun olması muhtemel. Olayı baştan anlatıyorum: Ben benim bilgisayarda ödev yapıyordum. Daha sonra şarjı bitti bilgisayarımın(şarj %6'ya düşünce otomatik uykuya geçiyor) bende şarja takmaya üşenip bilgisayarı tekrar açtım. Şarjı 50-60 saniye içerisinde %0'a indi ve 15 dakika boyunca bu şekilde kullandıktan sonra ben tam bu konuyu açınca bilgisayar kapandı. Bende şarja taktım, bir de ne göreyim; tahmin edilen şarj etme süresi 14 saat görünüyor(normalde her zaman 1,5-2 saat içerisinde tam şarj olur ) ben de bi 5 dk bekledim ve şimdi normale döndü ve normal bir şekilde şarj oluyor artık.
 

Geri
Yukarı