Bilgisayar 1 gün açık kalırsa ne olur?

izmirlee35

Decapat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Power Boost marka PSU kullanıyorum. Ekran kartım yüke binmiyor. 1 gün açık bırakacağım, GTA V indirmek için bir sorun olur mu?
Isınma gibi bir şey olmuyor. Kasa da normal ayarda çalışıyor. PSU patlamaz, değil mi? Korkularım var.

Power Boost marka PSU kullanıyorum. Ekran kartım yüke binmiyor. 1 gün açık bırakacağım, GTA V indirmek için bir sorun olur mu?
Isınma gibi bir şey olmuyor. Kasa da normal ayarda çalışıyor. PSU patlamaz, değil mi? Korkularım var.

20 gün açık bırakmışlığım var bir şey olmaz rahat ol.

İş yerinde bazen çalıştığım bir serviste tekrar çalışma denk gelene kadar haftalar geçebiliyo, her çalışma günü farklı noktalarda oluyorum, PC'ye oturup oturum açtığımda son açtığım sayfalar açık olarak karşıma çıkıyo, bu da demek ki yani hiç kapatılmamış PC. 10 yıllık falanlar. Hiç patlayan olmadı.

Kardeşim, ne olabilir Allah aşkına? Biraz araştırın da konu açın. Hiçbir şey olmaz. İstersen 5 gün açık bırak. Uyku moduna falan da alma sakın. İnmez oyun moyun. Korkmayın şu kadar, boşta duran PC'den ne zarar gelir? En kötü elektrikler kesilirse PSU kalitesiz ise 3-4/10 ihtimalle PSU yanar, bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı