oeufeggei Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 317 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Temmuz 2022 #21 dogan_orun dedi: Bilgisayarı açık bırakmak için satın almış Genişletmek için tıkla... Arkadaş bildiğim kadarıyla sistemini server olarak da kullanıyor. Ondan açık bırakmak için satın almış diyebiliriz sanırım.
dogan_orun dedi: Bilgisayarı açık bırakmak için satın almış Genişletmek için tıkla... Arkadaş bildiğim kadarıyla sistemini server olarak da kullanıyor. Ondan açık bırakmak için satın almış diyebiliriz sanırım.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.891 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 30 Temmuz 2022 #22 oeufeggei dedi: Arkadaş bildiğim kadarıyla sistemini server olarak da kullanıyor. Ondan açık bırakmak için satın almış diyebiliriz sanırım. Genişletmek için tıkla... Aslında kendi kasamı server olarak kullanmak istemişimdir. Ne bileyim ya unuttuk ya da önemsemedim. Bence güzel fikir.
oeufeggei dedi: Arkadaş bildiğim kadarıyla sistemini server olarak da kullanıyor. Ondan açık bırakmak için satın almış diyebiliriz sanırım. Genişletmek için tıkla... Aslında kendi kasamı server olarak kullanmak istemişimdir. Ne bileyim ya unuttuk ya da önemsemedim. Bence güzel fikir.
B BİG BOSS 16 Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 12 Ağustos 2022 #23 TM_EXCLUSIVE dedi: acildi ama çalişmayi durdu diyo Genişletmek için tıkla... Açılır diyerek boş konuşan arkadaşlar şimdi terk etsin burayı. 64 bit yaparsan düzelir dostum. İşlemci 64 bit ise yapabilirsin.
TM_EXCLUSIVE dedi: acildi ama çalişmayi durdu diyo Genişletmek için tıkla... Açılır diyerek boş konuşan arkadaşlar şimdi terk etsin burayı. 64 bit yaparsan düzelir dostum. İşlemci 64 bit ise yapabilirsin.
O OnurAkins Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #24 CSGO yu 2 günde indireceğinize göre internetiniz biraz fazla iyi sanırım