Bilgisayar 2 oturumu beraber açıyor

Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2023-07-15 005527.png

2 adet oturum var bilgisayarda. Administrator(user) hesabına giriş yaptığımda diğer oturumum da açılıyor, onun Discord hesabı çevrimiçi falan gözüküyor. O oturumdaki Discord vs. de çalışıyor demek bu.

Bunun sebebi nedir? Bunu nasıl engelleriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ayarlar da hesablar kısmını bul ve orada aile ve diğer kullanıcılar olması lazım. Bir de oradan silmeyi dene.
Hocam diğer oturumu silmek istemiyorum 2 farklı oturum aynı anda açılmasın istiyorum. Diğer oturuma girmek istediğim de diğer oturuma gireyim bu oturum açılmasın bu oturuma girmek istediğimde bu oturuma gireyim diğer oturum açılmasın

Hocam diğer oturumu silmek istemiyorum 2 farklı oturum aynı anda açılmasın istiyorum. Diğer oturuma girmek istediğim de diğer oturuma gireyim bu oturum açılmasın bu oturuma girmek istediğimde bu oturuma gireyim diğer oturum açılmasın
Hocam anladığım kadarıyla nasıl oturum değiştirilir onu öyrenmek istiyorsunuz. Alt çubukta windows iconuna sağ tıklayıp oturum kapatma seçeniğini seçebilirsiniz. Sonra sol alt tarafta kullanıcılar olmalı. Oradan istediğinizi seçin.

Hocam anladığım kadarıyla nasıl oturum değiştirilir onu öyrenmek istiyorsunuz. Alt çubukta Windows iconuna sağ tıklayıp oturum kapatma seçeniğini seçebilirsiniz. Sonra sol alt tarafta kullanıcılar olmalı. Oradan istediğinizi seçin.

Hocam, bir oturumu açınca diğeri de otomatik açılıyor. Diğerinin otomatik açılmasını engellemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı