Bilgisayar 3'lü prizde kullanılır mı?

Dyvanx

Hectopat
Dün "bilgisayar için akım korumalı 3"lü priz önerisi" diye bir konu açtım çünkü hem monitör ve bilgisayar için 2 adet fişi takmam gerekiyor. Hem de fişler prize yetişmiyor. Arkadaşlar sağ olsun önerilerde bulundular ve şunları önerdiler:

Almadan önce diğer konuları inceledim. Birkaç kişi üçlüde kullanmayın bence demiş ama neden belirtmemiş, bazıları kullandığını ve sorun yaşamadığını söylemiş. Çoğunluk iyi bir markayla kullansan sorun yaşamazsın dese de biraz kafam karıştı. Sizce yukarıdakilerden birini alsam sorun yaşar mıyım? Daha iyi önerileriniz var mı? Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın, sonra kafa karışıklığı oluyor. Şimdiden teşekkürler.

Ha bu arada PSU markasına belki ihtiyaç olur.

Corsair VS550 (2018 versiyon)
Monitör marka: ASUS TUF VG24vq.

Edit: Prizde topraklanma var. Monitör 60W çekiyor sanırım, üzerinde öyle yazıyor. PSU 550W zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tunçmatik önermiyorum, UPS'i illallah ettirdi beni, çöpe attım.

Çok kötü bir marka alırsanız ve saatlerce kullanırsanız kablo dayanamaz, yanar ve erir. Üçlüde kullanmanın hiçbir zararı yok. Evde şu an akif olarak 7 tane üçlü priz var ve yıllardır kullanıyorum. Önerdiğim markalar: Makel, viko ve Tunçmatik. Aklıma gelmeyen başka iyi markalar da var.
Biraz da kötülerden bahsedeyim: Mesela kota gibi bir marka üçlü prize ufo takarsanız bum
Umarım anlatabilmişimdir.
Tunçmatik önermiyorum, UPS'i illallah ettirdi beni, çöpe attım.

Aslında iyi bir marka

Peki linki koyduklarımdan hangisini önerirsiniz veya buraya koymadığım ama önerdiğiniz var mı?

Kaç mt lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…