Dyvanx
Hectopat
Dün "bilgisayar için akım korumalı 3"lü priz önerisi" diye bir konu açtım çünkü hem monitör ve bilgisayar için 2 adet fişi takmam gerekiyor. Hem de fişler prize yetişmiyor. Arkadaşlar sağ olsun önerilerde bulundular ve şunları önerdiler:
www.akakce.com
www.koctas.com.tr
Almadan önce diğer konuları inceledim. Birkaç kişi üçlüde kullanmayın bence demiş ama neden belirtmemiş, bazıları kullandığını ve sorun yaşamadığını söylemiş. Çoğunluk iyi bir markayla kullansan sorun yaşamazsın dese de biraz kafam karıştı. Sizce yukarıdakilerden birini alsam sorun yaşar mıyım? Daha iyi önerileriniz var mı? Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın, sonra kafa karışıklığı oluyor. Şimdiden teşekkürler.
Ha bu arada PSU markasına belki ihtiyaç olur.
Corsair VS550 (2018 versiyon)
Monitör marka: ASUS TUF VG24vq.
Edit: Prizde topraklanma var. Monitör 60W çekiyor sanırım, üzerinde öyle yazıyor. PSU 550W zaten.
Tunçmatik PowerSurge 1050 Joule TSK6135 Beyaz 6'lı 1.5 m Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tunçmatik PowerSurge 1050 Joule TSK6135 Beyaz 6'lı 1.5 m Akım Korumalı Priz arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ri-Tech Grup 3 lü Anahtarlı Usb Grup Priz 2 Metre
Ãoklu Grup Prizleri kategorisindeki Ri-Tech Grup 3 lü Anahtarlı Usb Grup Priz 2 Metre ürüne göz atın | KoçtaÅ
Almadan önce diğer konuları inceledim. Birkaç kişi üçlüde kullanmayın bence demiş ama neden belirtmemiş, bazıları kullandığını ve sorun yaşamadığını söylemiş. Çoğunluk iyi bir markayla kullansan sorun yaşamazsın dese de biraz kafam karıştı. Sizce yukarıdakilerden birini alsam sorun yaşar mıyım? Daha iyi önerileriniz var mı? Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın, sonra kafa karışıklığı oluyor. Şimdiden teşekkürler.
Ha bu arada PSU markasına belki ihtiyaç olur.
Corsair VS550 (2018 versiyon)
Monitör marka: ASUS TUF VG24vq.
Edit: Prizde topraklanma var. Monitör 60W çekiyor sanırım, üzerinde öyle yazıyor. PSU 550W zaten.
Son düzenleyen: Moderatör: