Bilgisayar 5 günden fazla açık kalırsa sorun olur mu?

Nyx_01

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma Valorant yüklüyorum fakat internet hızımız 200KB/s olduğundan yüklemesi 5 veya daha fazla gün tutacağını düşünüyorum. Bilgisayarı hiç kapatmadan 5 gün açık bıraksam sorun olur mu merak ettim. Sistemini hatırlamıyorum ama, sadece ısınır mı, ana kartta bir sorun olur mu merak ediyorum olursa oyunu indirmeyi kapatacağım da.

Sisteme yük binmezse sıcaklığını korur ama o kadar düşük hızlı bir internetle Valorant'ı ne kadar kararlı oynarsınız emin değilim.

Torrent zamanları, sene boyunca kapamadığımı hatırlarım.

Sisteme yük binmezse sıcaklığını korur ama o kadar düşük hızlı bir internetle Valorant'ı ne kadar kararlı oynarsınız emin değilim.
Valla ben de oynayamayacağımı düşünüyorum ama bir şans işte belki oynanır diye :')

Olmaz da o internet ile mi oynayacaksın?

İnternette normalde sıkıntı olmuyor ama böyle yüklü bir indirme yapınca sanırım fazla yavaşladı normalde daha hızlı indirme yapabiliyorum, olmadı İnterneti değiştirmeyi düşünüyorum

Pek zararı olacağını düşünmüyorum fakat indirme bittikten sonra biraz kapalı bıraktıktan sonra kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…