Bilgisayar 5 günden fazla açık kalırsa sorun olur mu?

5 gün değil 500 gün boyunca açık kalsa bir şey olmaz, ekstrem durumlar hariç.

Elektrik kesilmezse sorun olmaz.

Hangi mobil hat kullanıyorsun, bir zamanlar günlük sınırsız internet paketleri oluyordu en azından oyunu indirirsin.
Vodafone kullanıyorum fakat bilgisayarda bluetooth özelliği yok, olsaydı telefonu bağlayacaktım en azından hızlı indirirdim

Zannetmiyorum ama indirmene gerek yok çünkü internet hızı çok yavaş bunun sonucunda güçlü bir SSD kullansan bile her türlü oyuna yavaş girer ve ani hareketlerde drop yersin

Aşırı ısınır ve bozulabilir hem internet hızın düşükse Valorant oynayamazsın zaten lag yüzünden en iyisi o internetle internetsiz oyunlara yönelmen.

Aşırı ısınır ve bozulabilir hem internet hızın düşükse Valorant oynayamazsın zaten lag yüzünden en iyisi o internetle internetsiz oyunlara yönelmen.
Aşırı ısınmaz,bozulmaz.

Bence kendine bir internet al ya da ailecek yeni bir internete geçin ama hem int tin düşük eğer ki internetin gibi PC de düşükse şu an indirmeyi bırak boşa çalışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…