Bilgisayar 5 günden fazla açık kalırsa sorun olur mu?

Bilgisayarıma Valorant yüklüyorum fakat internet hızımız 200KB/s olduğundan yüklemesi 5 veya daha fazla gün tutacağını düşünüyorum. Bilgisayarı hiç kapatmadan 5 gün açık bıraksam sorun olur mu merak ettim. Sistemini hatırlamıyorum ama, sadece ısınır mı, ana kartta bir sorun olur mu merak ediyorum olursa oyunu indirmeyi kapatacağım da.
Elektrik kesilmezse sorun olmaz.

Zannetmiyorum ama indirmene gerek yok çünkü internet hızı çok yavaş bunun sonucunda güçlü bir SSD kullansan bile her türlü oyuna yavaş girer ve ani hareketlerde drop yersin

Bilgisayarıma Valorant yüklüyorum fakat internet hızımız 200KB/s olduğundan yüklemesi 5 veya daha fazla gün tutacağını düşünüyorum. Bilgisayarı hiç kapatmadan 5 gün açık bıraksam sorun olur mu merak ettim. Sistemini hatırlamıyorum ama, sadece ısınır mı, ana kartta bir sorun olur mu merak ediyorum olursa oyunu indirmeyi kapatacağım da.

Aşırı ısınır ve bozulabilir hem internet hızın düşükse Valorant oynayamazsın zaten lag yüzünden en iyisi o internetle internetsiz oyunlara yönelmen.

Bence kendine bir internet al ya da ailecek yeni bir internete geçin ama hem int tin düşük eğer ki internetin gibi PC de düşükse şu an indirmeyi bırak boşa çalışmasın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı