Bilgisayar 50 gündür açık gözüküyor

banana45

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra güç kaynağını kapattım ve güç kaynağının fişini çekip üstüne prizden çektim, 50 gündür ne açtım ne de fişe taktım.
Buna rağmen bugün geldiğimde işlemci 50 gündür açık gözüküyor, sıkıntı ne olabilir?

Dosya Ekleri

• ne.png
    ne.png
    172,4 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra güç kaynağını kapattım ve güç kaynağının fişini çekip üstüne prizden çektim, 50 gündür ne açtım ne de fişe taktım.
Buna rağmen bugün geldiğimde işlemci 50 gündür açık gözüküyor, sıkıntı ne olabilir?

PC tam kapanmıyor tam kapatmak için klavyeden bir tuşa basılı tutuyordum unuttum bilenler söylebilir mi?

Yeniden başlatmayı denediniz mi ?

denetim masası, güç ayarlarından hızlı başlat açık mı diye kontrol edin, açıksa kapatın.

Hızlı başlatmayı kapatmalısınız hocam
1. Denetim Masası'nı açın.

2. Güç Seçenekleri'ne gidin.

3. Sol menüde Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin'e tıklayın.

4. Açılan sayfada Şu anda kullanılamayan ayarları değiştir'e tıklayın.

5. Hızlı başlatmayı aç seçeneğinin işaretini kaldırın.

6. Değişiklikleri kaydedin ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Bilgisayarda BIOS pili var ise bios arkaplanda çalışıyor olabilir. Endişeleneccek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Bilgisayarı kapatırken Shift tuşuna basılı tutun.
Diğer yöntem CMD'ye şu komutu girerek kapatmak:

Kod:
shutdown /s /t 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı