banana45
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra güç kaynağını kapattım ve güç kaynağının fişini çekip üstüne prizden çektim, 50 gündür ne açtım ne de fişe taktım.
Buna rağmen bugün geldiğimde işlemci 50 gündür açık gözüküyor, sıkıntı ne olabilir?
Güç kablosunun fişini çekmiş, istesede arka planda çalışamaz, azıcık okusanız keşke şu yazıları.PC tam kapanmıyor tam kapatmak için klavyeden bir tuşa basılı yürüyorduk.
Yeniden başlatmayı denediniz mi ?Merhaba arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra güç kaynağını kapattım ve güç kaynağının fişini çekip üstüne prizden çektim, 50 gündür ne açtım ne de fişe taktım.
Buna rağmen bugün geldiğimde işlemci 50 gündür açık gözüküyor, sıkıntı ne olabilir?
Güç kablosunun fişini çekmiş, istesede arka planda çalışamaz, azıcık okusanız keşke şu yazıları.
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra güç kaynağını kapattım ve güç kaynağının fişini çekip üstüne prizden çektim, 50 gündür ne açtım ne de fişe taktım.
shutdown /s /t 0
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.