Bilgisayar 64 Bit ama uygulamalar 32 Bit olarak kullanılıyor

RightCloud

Hectopat
Daha fazla  
Bu sorunu aslında çok eskiden fark etmiştim. Görev Yöneticisi'ni açtığımda Google Chrome'nin yanında 32 Bit yazıyordu ama çok dert etmedim çünkü o zamanlar 64 Bit'e çok ihtiyaç duyulmuyordu ama şu anda çoğu oyun 64 Bit istiyor. Mesela ben stardew valleyde mod kurmak istiyorum ama bilgisayar 64 Bit olmasına rağmen 32 Bit gibi algılıyor ve kuramıyorum. Yardımcı olur musunuz format atmama rağmen sorun çözülmüyor.
Not: Ben bilgisayarı aldığımda 32 bitti kendim 64 Bit'e geçittirdim.

Oyunun 64 Bit olanını istemesin?

Dediğin şeyi hiç anlamadım nasıl oyunum 64 Bit'i istemesin buna ben mi karar veriyorum?

SMAPI 32 bit desteğini kesmiş. Sistem özelliklerinden resim almamız mümkün mü?
Ama benim bilgisayarım zaten 64 bit ginede 32 bit kullanıyor. Galiba benim asıl sıkıntı çektiğim olayı anlamadın

SMAPI 32 bit desteğini kesmiş. Sistem özelliklerinden resim almamız mümkün mü?

Dediğin şeyi hiç anlamadım nasıl oyunum 64 Bit'i istemesin buna ben mi karar veriyorum?

Ama benim bilgisayarım zaten 64 bit ginede 32 bit kullanıyor. Galiba benim asıl sıkıntı çektiğim olayı anlamadın

Oyunu uzun süredir oynamıyorum ve bazı oyunların x86 ve x64 yapıları oluyor. Eğer senin x64 sisteme mod yüklenemiyorsa bir sıkıntı var. Mod SMAPI ile mi yükleniyor?

SMAPI 32 Bit desteğini kesmiş. Sistem özelliklerinden resim almamız mümkün mü?

Fotoğraf kalitesi biraz kötü kusura bakamyin

Oyunu uzun süredir oynamıyorum ve bazı oyunların X86 ve X64 yapıları oluyor. Eğer senin X64 sisteme mod yüklenemiyorsa bir sıkıntı var. Mod SMAPI ile mi yükleniyor?

Evet SMAPI ile yükleniyor asıl sıkıntı şurada: Stardew Valley'inde kendisi 32 Bit'te çalışmıyor Steam'de beta 32 Bit diye bir şey var ben onu seçip stardewi açıyorum bir keresinde onu kapattım mod kurmayı denedim mod kuruldu ama beta 32 Bit'i seçmediğim için Stardew Valley'in kendisi açılmıyordu

Dosya Ekleri

• IMG_20231114_013415.jpg
    IMG_20231114_013415.jpg
    200,9 KB · Görüntüleme: 35
Ekran kartı sanal intel HD graphic family
İşlemciye ait gpu yu kullanıp kullanmadığına nasıl bakacağımi bilmiyorum

Ayrı bir ekran kartın yok ve işlemci üzerinden grafik alıyorsun. İntel, 64 bit Windows için o grafik yongasına desteği keseli çok oldu. Senin problemin işletim sistemi değil ama kullanılan dahili grafik.

Ayrı bir ekran kartın yok ve işlemci üzerinden grafik alıyorsun. İntel 64 bit Windows için o grafik yongasına desteği keseli çok oldu. Senin problemin işletim sistemi değil ama kullanılan dahili grafik.
Anladım, desteği kestiyse sorunun çözmenin bir yolu yok büyük ihtimal. laptop olduğu için ekran kartı takamıyorum teşekkürler her şey için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı