Bilgisayar açık kalınca patlar mı?

Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
8.836
Çözümler
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, CS 1.6'da AFK atıyorum da sizce kaç günden sonra sorun olur? Ya da şu an sorun olur mu?

Ekran görüntüsü 2022-01-26 113507.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı 50 dereceyi geçmiyor, işlemciyi bilmiyorum. Turbox değil, FSP 500W, GTX 1650, Ryzen 3 3100, A320 S2H. 16 GB RAM. ( evet bu sistemle CS oynuyorum.)
Elektrik faturasına ne kadar yansır ölçüm yapabilen var mı?
 
@Yigithan Yildirim Sistemin orta düzey, güç kaynağın bunları karşılayacak seviye. Çok bir artım olmaz 200 TL geliyorsa 20-25 fazla geleceğini düşünüyorum.

Eskiden sorun olmuyordu da. Şimdi gelen değişikliklerden sonra bir tık tırsmaya başladım da. Geçen ay 460 TL gelmişti sanırım fatura. Günlük 10 da açıp 12 gibi kapıyordum.
 
Bir zararı olmaz. Bilgisayarlar günlerce çalışacak şekilde yapılıyorlar. Örneğin bu siteyi tutan sunucu gibi. Bir de niye AFK atıyorsunuz ki zaten sunucuların çoğu AFK adamlar olduğundan dolayı oyun dönmüyor :D
Merak ediyorum da CS 1.6 da ne yapıyorsun? Bizimle paylaşabilir misin?

AFK atarak sunucuda çok kişi gösteriyorlar ve gametracker kasıyorlar. Gametracker rankın ne kadar yüksek olursa internette sunucu aradıklarında o sunucuyu en üstte çıkarır.
 
Evet. Sunucu Full 32/32 ama 10 kişi oynuyoruz. Yetki için AFK atıyorlar. Public kasıp orada mı yetki alsam ne :D
Merak ediyorum da CS 1.6 da ne yapıyorsun? Bizimle paylaşabilir misin?

Jailbreak serverlerinde yetki veriyorlar saat kasınca. Dünya 1.si 2.si falan oluyoruz sunucu olarak.
Genelde ortam için duruyoruz, oyun bahane oluyor.
 
@Yigithan Yildirim Bu faturalar ülkenin bu halinde evde teknolojik alet kullanılınca normal artık. Gelirse 480 gelir korkulacak bir durum yok. @MucoBEY Jailbreak yani hapishane modu oynuyor ve burada yetki sistemi var o yetkiyi sunucuda AFK bırakıp fazladan bir kişi gösterdiği için yetkiyi hak etmiş oluyor. Yetkili kişiler sunucuda kurallara uymayan kişileri atabiliyor, susturuyor gereken şeyleri yapıyor. İsyancılar ve komutçu olur modda ya komutu dinler ya isyan çıkartırlar kazanan JB oyun sonu parası alır ve menüden isyan çıkartacak malzeme silah vb satın alabilir. Bu moda senelerimi vermiştim pişman mıyım, hayır zevkliydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı